O..... çocuklarý yine bir tur yaptýlar.Bedelsiz haberi ile yatýrýmcýya 45-50 aralýðýnda malý kitlediler( Miktarýný kasayý tutan biliyor.)Devre kesiciler haberi dýþýnda bir tane haber yokken,fiyatý hýzla bilerek ve isteyerek 27.XX lere düþür.
nasýl bir bedelsiz baþvurusu ise beþ ay sürsün.Bu süreçte küçük yatýrýmcýnýn elinde ki mallarý kap.Her ne hikmetse Spk onayýndan birkaç gün önce haberleri göndermeye baþla.Fiyatý hacimli þekilde 80.XX çýkar.Bölünmeyle birlikte birlikte ver elini aþaðýya þelale.
Hýrsýzlýðýnda kabul gören kurallarý var.Sizin yapacaðýnýz iþin, kazandýracaðýnýz paranýn Taaaaaaaaa........
Karýndeþen bu hisseden defolup gitmeden bu hissenin yolunun açýk olmasý zor.
Dünya kadar borçlarý ödediler. Neyle ödediler ? Kimden hangi parayý alýp ödediler?
Borsa hisseleri ile kazandýklarý paralarla borçlarýný kapatýyorlar. Yüzde 70 halka açýk bir þirket.
Yüzde 70 halka açýk hisselerin ne kadarý bunlarýn elinde bu kýsýmý bilmeden bu hissenin yukarý hareketini hesaplamak çok zor.
Genel Kurul olsun bakalým ne çýkacak içerisinden göreceðiz.
Komodor, Kýzýl Ejder bir + da benden sizlere. Katýlýyorum tamamen.
ErcanBay abi nerelerdesin ara sýra yazda canýmýz sýkýlmasýn, eskilerden pek ses yok, yenilerin saçmalýðýný dinlemekte sarmýyor.
eskilerden biz buradayýz
Köse hocam sen buralardasýn![]()
Geçenlerde doktor abi bir þeyler yazdý çizdi.
Býraktýðý algý hisseyi iyi takip edin gelecekte iyi þeyler olacak ama siz küfür ediyorsunuz gibisinden konuþtu.
Genel Kurul olsun görelim bakalým ne olacak, bu kadar doktor abinin iyi diye nitelediði patronlar bakalým ne yapacaklar göreceðiz.
Ercanbay abi bana her zaman bu forumda en objektif adam gelmiþtir. Duruþu, yazýþý ve fikirleri hep açýk ve net.
Þirket sahiplerini de hakký ile deðerlendiriyor. Bende onun fikirlerine tamamen katýlýyorum.
Hiç bir geliþmeyi doðru aksettiren bir yönetim göremiyorum. Haberleri de kendileri nemalanmak için fýrsat olarak görüyorlar.
Bedelsiz yapmýþ bir hissenin halini görünce hangi yönetimin duruþunu alkýþlamak lazým buyrun sizlerde söyleyin.
Borçlarýný ödemiþ pazarý deðiþmiþ, vodafone anlaþmasý vb savunma anlaþmalarý yapmýþ, ihracat yapan ve pazar büyütmeye çalýþan bir firma hakkýnda ne biliyoruz? Bu süreçlerle alakalý hiç bir bilgi vermiyorlar.
Sahibindende sattýklarý istanbuldaki bina ile ilgili bile haberimiz olmuyor. Satýp bu para ile ne yapacaksýnýz mesela?
Büyüme hedefleriniz var mý ? Ýhracat durumlarýnýz ne durumda, yeni teknoloji geliþmeleriniz var mý? Ýnþaat sektöründe kiminle sýcak temasýnýz var hepsi gizli sýr gibi.
Þimdi doktor abi satýr aralarýný oku diye bizleri uyarýyor. Þeffaflýk bu zamanýn en önemli kavramlarýndan biri.
Þeffaflýk neyin neden yapýldýðýný, hangi sonucun alýndýðýný; bu sonucu almak için ne kadar kaynak harcandýðýný açýklamak demektir.
Bir insan ya da bir kurum kendine ne kadar güvenirse o kadar þeffaf davranýr. Þeffaf davranan ise güven verir. Güven ve þeffaflýk birbirini besler.Bilginin saklandýðý ortamlarda güven duygusu zedelenir. Herkesin bilmesi gereken bilgilerin gizli kalmasý insanlarýn iliþkilerini de soðuklaþtýrýr.
Bunun tersine bilgi paylaþýldýðýnda ise samimiyet ve güven üzerine kurulu bir ortam kendiliðinden oluþur.
Ben seni neden çözmek zorunda kalayým ? Ortaksak eðer, ben senin þirketine ortak olmuþsam eðer neden her yerde seninle ilgili bilgi aramak zorunda kalayým ki.
Ýlandaki bina ile ilgili þirket müþteri hizmetlerini aradýðýmda bilgilerinin olmadýðýný ýsrarla söylediler, bende kendilerine ilan boyu verdim birde siz bakýn tanýdýk bý yer mi diye, sonrasýnda bý arkadaþý yönlendirip, þirket msuteri hizmetlerinin bilgisinin olmadýðý ilandaki binanýn numarasýnýn 16 olduðunu öðrendim, Rami ile ilgili açýk adres kap da var, tek eksik nokta ilandaki adresin no belli deðildi, bunu teyid ettim, bahse konu yer öncelikle satýlýk ama olmaz sa kiralýk durumuda var, gelecek müþteriye baðlý, müþteri temsilcimiz forumlarý takip ediyorum ben demiþti daha evvelden , ilave arayýp ben teyid ettim demeyeceðim buradan okur artýk
Malum þu an piyasada nakit sorunu var, bundan dolayý satýlabilir hale çekip de fiyatý uygun tutup 180m mý yazdilar yoksa etraftaki piyasaya göre mý durum bu bilmiyorum, kap atarlarsa ki yatýrýmcýnýn haberi olduðunun farkýndadýrlar bizde ne yaptýklarýný göreceðiz
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Deðerli Kardeþim,
Tatildeyim, izliyorum ve üzülüyorum.
Beklentilerin hemen hepsi gerçekleþti.
Dr. Abiye saygým var. Ama aðýz dolusu bir küfür etse, daha çok saygý duyacaðým.
30 sene olmuþ yatýrýmýna - benim de 15 sene oldu- halen yatýrýmcý olun, dip not okuyun, kýzmayýn vs vs.
Adamlar namussuzluk yapýyor, alçaklýk yapýyor. Haberler göndermiyor, bir anlaþma bir ihracat vs haberi yok.
Büyük yatýrýmcý bunlarýn ahlaksýz ve namussuz olduðunu gördüðü için hisseye girmiyor.
Kötü bir haber yapar, en büyüðünü bitirirler.
Günü gelince elbet yükselecek, ben demiþtim mi, diyeceðiz.
Yeniden deðerleme yok. Rami depo satýþa çýktý. Satma niyetleri olmasa, deðerini bilemeyeceðiz.
Mazhar'ý 200 yaptýlar, bu 80e kadar geldi. Paranýn geçen seneki deðerine göre 500 lira.
Velhasýlý, ben hepinizden kendi adýma, özür diliyorum. Hisseyi övdüm, fabrikayý ve gayrý menkullerini övdüm. Ýnsanlarý, al yönünde etkilemiþ olabilirim.
Ama bunlarýn alçak olduklarýný da, her fýrsatta yazdým.
Gayrý menkul zengini, tamam, ama bunlarýn var olaný kimse ile paylaþmak gibi bir niyetleri yok.
Aile baþtan sona kadar bozuk. Bir tane saðlam olsa, mücadele eder.
Ben kendi adýma hepsinin ölümünü bekliyorum. Allah bir þekilde hepsinin hakkýndan gelecek.
Biri gitti.
Sýradaki....
Ýyi bir akþam diliyorum.
Saygýlarýmla,
Yer Ýmleri