Sayfa 444/639 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    aysonu eurodaki artış hiç hoş olmadı.bize yine kur girdi........

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    oda doğru ya...bari kur zararı yazmasaydık.ciro kârı olduğu gibi kura akıyor.euro kredi kullanmak nasıl bi kafa?bunu anlayamıyom.çılgınca,aptalca bir iş yani.tl kullan,niye euro kredi çektin?

Usta kesinlikle haklısın. Bunlar neyi doğru yaptı ki??? Bıkan umudu yitiren zararın neresinden dönersem kar ediyor. 34 den satmak acı verici. Uzun zamandır düşerken bu hacim olmamıştı. Gerçekten bezdirdiler milleti. Satanın biz gibi ky olduğunu düşünüyorum alan kim acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Usta kesinlikle haklısın. Bunlar neyi doğru yaptı ki??? Bıkan umudu yitiren zararın neresinden dönersem kar ediyor. 34 den satmak acı verici. Uzun zamandır düşerken bu hacim olmamıştı. Gerçekten bezdirdiler milleti. Satanın biz gibi ky olduğunu düşünüyorum alan kim acaba?
    bencede kydir.akşam olsunda bakalım kim almış satmış.garanti bikaç gündür veriyo.

3. 34 e birisi 228 bin lot koymuş alıma 35 oldu haftanın ilk günü iyi işlem oldu. Artık temmuza birlikte bir hareket olmalı

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    34 e birisi 228 bin lot koymuş alıma 35 oldu haftanın ilk günü iyi işlem oldu. Artık temmuza birlikte bir hareket olmalı
    Umudunu ve azmini takdir ediyorum

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Umudunu ve azmini takdir ediyorum

Bende ki umut bu hisseye pollyanna girse onda olmazdı. Aslında umutlanacak bir durum ortada yok. Gönül işte aylardır bir umutla bekliyorum. Çıkmadık candan umut kesilmez misali batmadiktan sonra er geç çıkacak inşallah

6. Hadi insallah

7. Vay be bendeki bedevilige bak benden hisse önerisi isteyen arkadaşım benim akpaza yatirdigim paradan biraz daha az para ile akıllı tercihlerde bulunarak ev aldı parasını 4 e katladı benim ise para yarıya indi son 2 yılda sabırla 4_ 5 hisse değiştirdi üstüne çocuklarının 1 yıllık özel okul parasını peşin verdi bir de bana borç verdi vay anasını havadan altın yağsa benim kafaya bu basiretsizlikle bok düşer...

Ulan akpaz Allah belanı versin sahibinin burnumdan fitil fitil getirsin. 1.29 ile merhaba dediğim akpaz 34 mu 35 mi kapatacak diye takip ettirip sabah işe gideceğim halde sigara üstüne sigara yaktirip arabayı satlik ilanına koymama sebep oldun ya ne diyeyim sana .

Seni alarak hata ettim kabul ediyorum da patronunun hiç mi suçu yok??? Borsa 100 bin üstünde hisseler birbiriyle yarışıyor anlamlı anlamsız beklentisi olsun olmasın hepsi değer kazandı. D grubundaki bir çok şirket bile değerini 2 ye 3 e 5 e katladı Allah senin belanı versin adi hisse ******** hisse...

8. ulan dolar artmıyo gidiyo euro artıyo.gelde çıldırma.4,02 oldu şuna bak.11 milyon kur zararı geliyor.sssssss!...

Sayfa 444/639 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •