Fırsat ayağına gelmiş kap açıklaması yapmışssın tavan yaptır hisseye de güven gelsin ne bekliyorsunuz anlamadım ki patron ve hisse yapıcı ne yaparsınız hisse satmaktan başka bi işiniz yok mu yatırım tavsiyesi değildir...
Fırsat ayağına gelmiş kap açıklaması yapmışssın tavan yaptır hisseye de güven gelsin ne bekliyorsunuz anlamadım ki patron ve hisse yapıcı ne yaparsınız hisse satmaktan başka bi işiniz yok mu yatırım tavsiyesi değildir...
Way anasını beyler, adamın bir 88 binlotu 91 den verdi gitti
tahtanın sahibleri devamlı üstelere satış yazıyorrrr,emir yazamadan düştü on kademee adiiiii,yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
yazmayacaktım ama içimde kalmasın amacı 1.80 de ki 65 bin adete bile vermek![]()
bugünki kadar kızdığımı hatırlamıyorummmmmmm
ben sağlam olsun diye 85 e yazdım yazıncaya kadar oranın altına geldi satamadım
Madem eski haline geri düşüreceksin niye devre kestirip milleti heyecanlandırıyor sun anlamıyorum ki sonra millet satışa geçmeden sen satıp düşürüyorsun al da hisse yukarı çıksın 18 aydır bırak tavanı yüzde 10 yapmadı bu SPK yı da anlamıyorum yüzde 8 de niye devre keser bi 10-12 artsın danışıklı dövüş mü anlamadım gitti saçmalıyormuyum bilmiyorum ama sesli düşünüyorum işte yatırım tavsiyesi değildir..
Yer İmleri