Sayfa 444/623 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

Ne dersin Aydınefesi dostum, Everesti görmeden tek lot alabilirlermi bizden? At sineği ata yapıştımı atın yukarı aşağı tepinmesi onu düşürebilirmi. Fiyat analizi yaparak ve bilerek almışsak, eldeki her geçen gün artar eksilmez böyle biline. Sadece zaman geçer bay(ya da bayan) tahtacı
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Ne dersin Aydınefesi dostum, Everesti görmeden tek lot alabilirlermi bizden? At sineği ata yapıştımı atın yukarı aşağı tepinmesi onu düşürebilirmi. Fiyat analizi yaparak ve bilerek almışsak, eldeki her geçen gün artar eksilmez böyle biline. Sadece zaman geçer bay(ya da bayan) tahtacı
    Ne mümkün kardeşim !
    O kadar zamandır bekliyoruz,trende beklemek sıkıcı ama,illaki yola çıkacağız birgün.
    Merko'mdan birazını elden çıkardım,
    brütten dolayı Pazartesi nakite dönüyor.
    Pazartesi de buralarda olursa,ilave yaparız inşallah.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

http://share.matriksdata.com/Images/...1515425848.png

Dün satanlar bugün alıyor, buğün alanlar yarın satıyor... alabildiği kadar alacak son kerteye geldiğinde starta basacak. Tabiki sabırsızlar ve panikleyenler zararını görecek...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Yahu beklenti üstüne beklenti çıkıyor karşımıza.azıcık da olsa kafamız çalışıyor çok şükür.
    Attık trene kendimizi,Everest.

Mottomuz :Everest.

5. Arada, şekerin tahtadaki durumunu paylaşırsan çok iyi olur ,çağrıbey ortak.

Bende alıcı-satıcı bilgisi yok.10 kademe derinlik var.

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Arada, şekerin tahtadaki durumunu paylaşırsan çok iyi olur ,çağrıbey ortak.

Bende alıcı-satıcı bilgisi yok.10 kademe derinlik var.
    Bende bir arkadaştan alıp yapıştırıyorum. Bilgileri paylaşalım, tahtacıdan uyanık olalım))

https://pbs.twimg.com/media/EWPRFgaW...jpg&name=large

Ocak ayında Taglig ile ilgili önemli haberler vardı. Bunun akıbeti ne oldu? Bu arada buna ilişkin haber düşermi acep? Gözlerimiz yollarda

Sayfa 444/623 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •