Sayfa 444/1223 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    milli eğitim bakanı ilginç birisiymiş...Ziya SELÇUK...maya okullarının kurucusu...nasıl bir okul bilmiyorum gerçi...ama aşağıdaki linkte kendisinin attığı iddia edilen tweetler var...gezi mezi diyor, evrim diyor, uzay, enerji, tıp diyor...üstelik 10 KASIM da ATATÜRK'ü unutmamış...tweetler doğruysa bence bu adamı yerler fazla oturtmazlar o koltukta

iyi bir tercih gibi görünüyor...

https://odatv.com/yeni-kabinenin-sur...-09071829.html
    ankara dışında var mıı bilmiyorum maya okulları iyi okullardır İncekte bir okulları var Türkiye 3 e girer
    bir halt olacağı yok.

2. aktif 123.500
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ankara dışında var mıı bilmiyorum maya okulları iyi okullardır İncekte bir okulları var Türkiye 3 e girer
    ** din dersinin seçmeli olması gerekliliği
    ** öğrencilerin okul seçimlerinde imam hatip seçeneğinin zorunlu olmasının kaldırılması ve imam hatipe yönlendirme politikasından vazgeçilmesi

bir çok konu var eğitimde, zira çöktü 15 yılda.. ancak bu saydığım iki konuda hemen adım atmazsa iktidarın sadece şirin gözükmek için kullandığı birisi olur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    şöyle kollları çemreyip tek bir atış yapıp long ve yat üstüne
    yat üstüne yanlış oldu. ver al devam

5. günün en düşüğü kapatır viopppppp YTD

Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    günün en düşüğü kapatır viopppppp YTD
    ihtimal dahi vermiyorum
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ankara'da 2 kampüs (oran ve incek) aryıca diyarbakır ve manavgat'ta varmış...bunların dışında MAYA ÇOCUK adında ankara-konya da yine yerleri varmış...

dediğim gibi inşallah geleceğe dönük güzel işler yaparlar...en azından umut ediyoruz...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    GARAN hem shortörlerin hem longörlerin ekmek teknesidir...yanlış düşünüyorsun bence...GARAN'ın olmadığı borsa soğansız yemeğe benzer
    24 kademe aşağı açan veya 30 kademe yukarı açan kağıt GARAN..
    vatandaşa kazandırmaz.. Günlük traderlara bereketli olabilir..O da yakalarsa,terste kalmazsa..!

Sayfa 444/1223 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •