Sayfa 444/948 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Estağfurullah, çok bilmişlikten, kibirlilikten korkarım. Sadece mesleki bilgilerimi paylaşıyorum.
    Sizi seviyoruz......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, bilanço geldi diyelim, sizce nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
    CEVAP:
    -11 Milyon TL ve üzeri kar gelirse, dona kadar mala girilir.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. 3 yolcusu kalmasınnnnn

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku

SORU:
    -Abi, bilanço geldi diyelim, sizce nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
    CEVAP:
    -11 Milyon TL ve üzeri kar gelirse, dona kadar mala girilir.
    Dördüncü çeyrekte cepten yeme ihtimali var diyorsunuz sn. izci, doğru mu anlıyorum.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Dördüncü çeyrekte cepten yeme ihtimali var diyorsunuz sn. izci, doğru mu anlıyorum.....
    Evet abi, fakat bu olasılık tüm varlıklar ve tüm işletmeler için de geçerli. Aslında Silver-can onlardan biraz daha şanslı, çünkü şirketimiz; finansal değerleri bozacak kadar büyük oranda türev araçların ve finansal borçların etkisi altında değil. Yani büyük olasılıkla ters bir durum beklemiyorum. Sadece ufak da olsa, madalyonun diğer yüzünü; aklımızda bulunması açısından küçük bir risk olarak görüyorum. Arçelik bilançosu; esas faaliyetlerinden değil, türev araçlarından (vadeli işlemler) ve finansal kalemlerden (kredi borçları) dolayı istenilen düzeyde gelmedi. Arçelik 7 Milyar TL finansal borcu var.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Kötü bilanço bekliyorum anlamında düşünmemek lazım. Dikkat edersiniz şimdiye kadar tüm paylaşımlarımı sebep, sonuç ilişkisinden yola çıkarak anlattım. Hep açıklanmış verilerin ve donelerin analizinden iz sürdüm. Kişisel düşüncem inşallah bilanço iyi gelir bekliyorum, olmadı diyelim, ufak çaplı kötü bir bilanço da gelebilir. Öyle bile olsa silver-can kesinlikle vazgeçilecek, küsülecek bir hisse değil. Bilanço ne gelirse gelsin halen hisse bedava. Hangi hisseye bunu söyleyebiliriz.

7. Saçmalıyorsun diyenleriniz çok olur ama , içimde garip bir his var , daha önce hiç bir hissede yaşamadım ,Sanki halüsünasyon

görüyorum da gerçeğini göreceğim mişim gibi ,bu fiyatalar gerçek değil de 4' üzerinde bir yerlerde seyrediyormuşuz gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050

SORU:
    -Bu hissenin bedava olduğunu gösteren en önemli kıstas nedir abi?
    CEVAP:
    -Yaptığı işin popüler olması. (ankastre)
    -Finansal borçsuz müthiş bir ciro elde etmesi. (maşallah)
    -Endüstri kuruluşu olması. (üreten eller)
    -Yakın gelecek için şirketin mükemmel hedefleri. (vizyon)
    -Düşük sermaye ve düşük piyasa değeri. (çok ucuz)
    -Kapasite kullanım oranının çok düşük seviyede olması.(%43, büyük cirolar yapmaya müsait)

Sayfa 444/948 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •