Sayfa 444/1000 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geçen mb nin para arzına ilişkin bilgisi vardı bir haftada 50 milyar artmıştı para arzı
    1- Zamansız ve gereksiz ve hatta dengesiz zorunlu karşılık indirimi
    2- Merkez bankası karının fiktif olması. (Detaylı incelemeyi Dowes başlığında yaptık)
    3- Kamu bankalarının tahvil ihalelerine girip rekabetçi olmayan tekliflerle faiz düşürme girişimleri
    4- Günlük kararnameler ile parasal getiriler ile oynanması
    5- Daha sayabileceğim çok fazla ince detay.

Yapacaksan bu işi özünde doğru yapacaksın. Piyasadakiler aptal değil. Bu iş samimi ve dürüst yapılırsa sonuç alınır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Acil toplantıya gerek kalmaz umarım.
    Pazartesi belli olur , glp’den fonlayacak sanırım piyasayı , buna rağmen Londra swap faizinin altında kalırsak dolar/TL’yi kimse tutamaz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5,6782 +0,2170 +3,97%
    piyasanın kapanmasına yakın 74 e kadar aldılar
    şimdi 7 kuruş verdiler
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mb nin zararı varmıdır bugün itibariyle veya kapatsa şortları doğru hareket olmaz mı
    Şortu açarken sattıkça kuru aşağı vuruyordu. Yani çifte kaymaklı bir operasyondu. Şimdi de alıma geçerse doların yükselişine destek vermiş olur. Bu da piyasalar için çifte kaymaklı olur.

Geçenlerde bir yerde MB'nın usd viop şortlarının dökümünü görmüştüm. Bu günkü dolar hareketiyle en azından son 3-4 ayda yazdığı karı geri verdiğini tahmin edebiliyorum. MB büyük bir ihtimalle pozisyonu kontrat vadesine kadar taşımayı yeğleyecektir. Bir umut..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

BİST banka kapanış -6.64% [-9636 puan ]
    BİST 100 kapanış -3.45% [-3572 puan]

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. bu seviyelerde sıkıntı yok; zaten 5,5- 6,0 dengelenmesi epey gecikmişti.. burada asıl sıkıntı volatilite...

umarız dengeli gider...
    ytd..

7. Yüzde 3 yükseldi artık hafiften bir geri çekilme olur diye şortlamaya kalkıstık tsunamiye yakalandık... s400 ile bağlantılı.. soluksuz yükseliyor

8. şu hareket 1 gün önce olsaydı gece asya piyasası 6** rakamlara tasıya bilirdi hafta sonu olması iraz nefes alıp merkezin yeni onlem ve siyasi söylem yumuşatması yapılabilir yinede tetık de olmak lazım 1 twet çok şey degiştirir

Sayfa 444/1000 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •