Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Erdoğan: 15 Yıl Önce Evlerde Fırın Var mıydı?

O dedikleriniz lükse girer, fırın bilem bile yokmuş.
    telefoncular da var onu da unutmamak lazım, 15 sene önce İphone mu vardıcılar da var.
    men dakka dukka

Ateşi yakmaya çalışan benim, yanımda yardım eden de yengeniz, biz böyle yaşıyorduk Reyisten önce, namkörler!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Haluk Levent; Yavuz Kalaycının eşi ve çocuklarıyla birlikteyim.Hepinizin adına başsağlığında bulundum.Eşi "Yavuz'un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağolsunlar" dediBizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız.Ve artık bizim de kızlarımız onlar.Merak etmeyin

https://twitter.com/cemseymen/status...46856590159874

Sanırım 2003 yılıydı, toplantı dönüşü bodrum hava limanında Haluk Levent'i gördüm tek başına oturuyordu, arkadaşlarıma hava atmak için, bizim mahalleden gidip konuşacağım dedim, yanına yaklaştığımda korkup başını çevirmişti.

Hem arkadaşlarıma mahcup olmuş hem ona çok kızmıştım, o zamanlar geleceği çok parlak ve çok sevilen bir sanatçıydı, bir şekilde kumara düşmüş çek senet işleri ile başı beladaydı, bana bakmadan başını çevirmesinin sebebi buydu.

Zaman hızla aktı geçti, belki sanatıyla çok fazla ön plana çıkmadı ama iyilik severliğiyle, insanlığıyla, adamlığıyla topluma faydasıyla çok ama çok farklı bir noktaya geldi.

Topluma örnek olarak, yaptığı her iyilik ile bizleri sevindirip gurulandırıyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    bulaşık makinesi buzdolabı ile başladılar ambulansa kadar yükselttiler.

var mı artıran?
    Maske nedir ,nerede satılır, nasıl alınır, nasıl ,ne için kullanılır.?
    Onu bile bu halk bilmiyordu...Ak partisi sayesinde öğrendi..( !! )😀

5.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku

Haluk Levent; Yavuz Kalaycının eşi ve çocuklarıyla birlikteyim.Hepinizin adına başsağlığında bulundum.Eşi "Yavuz'un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağolsunlar" dediBizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız.Ve artık bizim de kızlarımız onlar.Merak etmeyin

https://twitter.com/cemseymen/status...46856590159874

Sanırım 2003 yılıydı, toplantı dönüşü bodrum hava limanında Haluk Levent'i gördüm tek başına oturuyordu, arkadaşlarıma hava atmak için, bizim mahalleden gidip konuşacağım dedim, yanına yaklaştığımda korkup başını çevirmişti.

Hem arkadaşlarıma mahcup olmuş hem ona çok kızmıştım, o zamanlar geleceği çok parlak ve çok sevilen bir sanatçıydı, bir şekilde kumara düşmüş çek senet işleri ile başı beladaydı, bana bakmadan başını çevirmesinin sebebi buydu.

Zaman hızla aktı geçti, belki sanatıyla çok fazla ön plana çıkmadı ama iyilik severliğiyle, insanlığıyla, adamlığıyla topluma faydasıyla çok ama çok farklı bir noktaya geldi.

Topluma örnek olarak, yaptığı her iyilik ile bizleri sevindirip gurulandırıyor.
    Ahbap Hantep Şubesi burdaaaaa[emoji870][emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by Wonderwoman Yazıyı Oku
    Ahbap Hantep Şubesi burdaaaaa[emoji23]

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Helal sana kalbi güzel yoldaşım..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Belki fırınımız yoktu ama, bu kadar ********leşen basınımız da yoktu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

23 Nisan Saat 21:00’de bayraklarımızla balkon veya pencerelere çıkıp coşkuyla İstiklal marşımızı okuyoruz !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •