Ateşi yakmaya çalışan benim, yanımda yardım eden de yengeniz, biz böyle yaşıyorduk Reyisten önce, namkörler!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Haluk Levent; Yavuz Kalaycının eşi ve çocuklarıyla birlikteyim.Hepinizin adına başsağlığında bulundum.Eşi "Yavuz'un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağolsunlar" dediBizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız.Ve artık bizim de kızlarımız onlar.Merak etmeyin
https://twitter.com/cemseymen/status...46856590159874
Sanırım 2003 yılıydı, toplantı dönüşü bodrum hava limanında Haluk Levent'i gördüm tek başına oturuyordu, arkadaşlarıma hava atmak için, bizim mahalleden gidip konuşacağım dedim, yanına yaklaştığımda korkup başını çevirmişti.
Hem arkadaşlarıma mahcup olmuş hem ona çok kızmıştım, o zamanlar geleceği çok parlak ve çok sevilen bir sanatçıydı, bir şekilde kumara düşmüş çek senet işleri ile başı beladaydı, bana bakmadan başını çevirmesinin sebebi buydu.
Zaman hızla aktı geçti, belki sanatıyla çok fazla ön plana çıkmadı ama iyilik severliğiyle, insanlığıyla, adamlığıyla topluma faydasıyla çok ama çok farklı bir noktaya geldi.
Topluma örnek olarak, yaptığı her iyilik ile bizleri sevindirip gurulandırıyor.![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
23 Nisan Saat 21:00’de bayraklarımızla balkon veya pencerelere çıkıp coşkuyla İstiklal marşımızı okuyoruz !
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri