Originally Posted by
demir61
Şu borsa illetine nereden bulaştık bilmiyorum. 600-700 bin civarında para ile kademeli girmeyi beceremiyorum. Girdim mi bodoslama dalıyorum.Ama öyle tedirginlik var kı her an kötü bir şey olacak hissi. Sadece nisan ayında 15 milyonluk işlem yapmışım. Binde bir işlem parası 15 bin TL. O kadar kazandık mı bilmiyorum. Çıkınca hepsini birden hemen. Şu an dışarıdayım ama sigarayı yeni bırakmış gibi tekrar girmek canım istiyor. Mantığım bu ortamda ne borsası, eylülü bekle diyor ama gel de laf anlat. Yüklü girince neredeyse panik atak hastası olacam. Uyku uyuyamıyorum, midem ağrıyor, hiç bir şeye odaklanamıyorum, ekrandan bir an olsun gözümü ayıramıyorum, gözlerim bozuldu.Git parayı bir yere yatır, bu illetten kurtul diyorum ama nereye yatıracam onu da bilmiyorum. Yani durum seni bir seven pişman bir de sevmeyen gönül, durumu.
100 bin euroya %6 civarı faizle eurobond alınır mis gibi yatılır be mübarek 100 bin euro üstü varsa ne işin var hem paran euro kalır hemde euroya deli gibi faiz alırsın bu bademlerden.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri