Sayfa 444/992 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Şu borsa illetine nereden bulaştık bilmiyorum. 600-700 bin civarında para ile kademeli girmeyi beceremiyorum. Girdim mi bodoslama dalıyorum.Ama öyle tedirginlik var kı her an kötü bir şey olacak hissi. Sadece nisan ayında 15 milyonluk işlem yapmışım. Binde bir işlem parası 15 bin TL. O kadar kazandık mı bilmiyorum. Çıkınca hepsini birden hemen. Şu an dışarıdayım ama sigarayı yeni bırakmış gibi tekrar girmek canım istiyor. Mantığım bu ortamda ne borsası, eylülü bekle diyor ama gel de laf anlat. Yüklü girince neredeyse panik atak hastası olacam. Uyku uyuyamıyorum, midem ağrıyor, hiç bir şeye odaklanamıyorum, ekrandan bir an olsun gözümü ayıramıyorum, gözlerim bozuldu.Git parayı bir yere yatır, bu illetten kurtul diyorum ama nereye yatıracam onu da bilmiyorum. Yani durum seni bir seven pişman bir de sevmeyen gönül, durumu.

2.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Şu borsa illetine nereden bulaştık bilmiyorum. 600-700 bin civarında para ile kademeli girmeyi beceremiyorum. Girdim mi bodoslama dalıyorum.Ama öyle tedirginlik var kı her an kötü bir şey olacak hissi. Sadece nisan ayında 15 milyonluk işlem yapmışım. Binde bir işlem parası 15 bin TL. O kadar kazandık mı bilmiyorum. Çıkınca hepsini birden hemen. Şu an dışarıdayım ama sigarayı yeni bırakmış gibi tekrar girmek canım istiyor. Mantığım bu ortamda ne borsası, eylülü bekle diyor ama gel de laf anlat. Yüklü girince neredeyse panik atak hastası olacam. Uyku uyuyamıyorum, midem ağrıyor, hiç bir şeye odaklanamıyorum, ekrandan bir an olsun gözümü ayıramıyorum, gözlerim bozuldu.Git parayı bir yere yatır, bu illetten kurtul diyorum ama nereye yatıracam onu da bilmiyorum. Yani durum seni bir seven pişman bir de sevmeyen gönül, durumu.
    100 bin euroya %6 civarı faizle eurobond alınır mis gibi yatılır be mübarek 100 bin euro üstü varsa ne işin var hem paran euro kalır hemde euroya deli gibi faiz alırsın bu bademlerden.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Şu ortamda short olmak delilik diyorum. Bu senaryoyu 2 sene önce yaşadık. Yükselen dolara önce hafif eksi ve yatay talikan borsa sonrasında sert yükselmişti. Tl bazında 35 bin puan düştü vadeli, ustune birde dolar bazindada %20 kayıp var. Çöp çöp

4.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Şu borsa illetine nereden bulaştık bilmiyorum. 600-700 bin civarında para ile kademeli girmeyi beceremiyorum. Girdim mi bodoslama dalıyorum.Ama öyle tedirginlik var kı her an kötü bir şey olacak hissi. Sadece nisan ayında 15 milyonluk işlem yapmışım. Binde bir işlem parası 15 bin TL. O kadar kazandık mı bilmiyorum. Çıkınca hepsini birden hemen. Şu an dışarıdayım ama sigarayı yeni bırakmış gibi tekrar girmek canım istiyor. Mantığım bu ortamda ne borsası, eylülü bekle diyor ama gel de laf anlat. Yüklü girince neredeyse panik atak hastası olacam. Uyku uyuyamıyorum, midem ağrıyor, hiç bir şeye odaklanamıyorum, ekrandan bir an olsun gözümü ayıramıyorum, gözlerim bozuldu.Git parayı bir yere yatır, bu illetten kurtul diyorum ama nereye yatıracam onu da bilmiyorum. Yani durum seni bir seven pişman bir de sevmeyen gönül, durumu.
    600 700 bin paran var bence yatirimci ol al bir tane saglam kagit yat ustune ve bakma ekrana kriz ortaminda al iyi zamada sat viop falan emin ol hikaye adamlar tum emirleri goruyo hep kasa kazanıyo tabi surekli oynarsan onda da saglam hisse bulup yatman lazim trade bitirir. Kozaa long vardi erken ciktik adam bu hafta ralli yapti.

5. doların çok hızlı artması nedeniyle endeks longa döndüm 106 bin hedef olabilir.
    dolar da beklediğim kulp da bu bahaneyle oluşabilir , swap anlaşması vs bu isin bahanesi daha sonra sert düşeriz yine

6. Pala ya şimdi satar 7.2 den dolar alır yada borsada çok uzun vadeci olur. Bademlere emir gitmiş sanırım 30 un 10 unda alım yapıyorlar ama arkadan gelen kimse yok. dur bakalım ne olacak.

7. Misal olarak elliotcuların düşünceleri grafikte

[url=https://hizliresim.com/BwQVbB][/u

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bir arakadaş sordu borsa nasıl yükselir diye ben örnek verdim.bu paradan borsaya akış var demek istedim.

Asıl soru.sen neden alındın.?
    alınmadım güzel kardeşim....siyasi sayikalarla yazanlar buralarda hiç kazanamadılar....Trendi siyasi düşüncelerimizden ayrı okumak...ona göre hareket etmek ile para kazanılır.....Çok kişi parti fanatiği olduğu için hep kaybetti....

Sayfa 444/992 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •