Ooo Armada beyin yazilari cogalmis. Bugun tekrar giris yapalim bakalim![]()
Ooo Armada beyin yazilari cogalmis. Bugun tekrar giris yapalim bakalim![]()
Trend is my best friend.
Trading is an art.
Ben çok ilgilenmiyorum geçmişteki fiyatı ile bundan sonra neler yapabilir ona bakıyorum tahtada gerçek oyuncu varmı 90 olmuş daha üstü olmuş bilemem siz geçmiş hareketlerini biliyorsunuz ona söyleyecek lafım olamaz bakmışınız yeni biri gelir alır götürür tahtayı geçmişteki hareketlerinin bana bir faydası olmaz ben yanlış alım yaptım normalde parçalı mal alırım tek emirde fazla aldım gördü beni tahtada atraksiyonu seviyorum uzuncu değilim çevremde soruyorum tahtayı kim yapıyor sağlam adamlarsa bekleyebilirim kalın sağlıcakla
bilançoyu 10 gün kala tekrar aranızdayım. vira bismillah rastgele
Uzunca bir bilgi içeriği hazırlamıştım borsada insanlar nasıl soyulur soygun duzeni nasıl çalışır yazmaktan vazgeçtim gereksiz tartışmalar ve satasmalar oluyor sonuçta herkesin aklı fikri var sadece şu 3 örneği yazmak istiyorum esas yazacağım enaz 7 8 sayfalık bir metindi Kendi yorumumu katmiyorum sadece rakamlar üzerinden 3 örnek
Halkbank 2013 yılı 11 USD şuan 0.4 USD, Petkim 2001 yılı 4.4 USD şuan 0.6 USD, Algyo geçen yıl 4 USD şuan 2.4 usd dediğim gibi Kendi yorumum yok mesaj bu kadar.
İnan bizlerde sana karşı YORUMSUZ SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri