Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Ne zaman zamanin olur, ne zaman istersen
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yazları mersin deyim bu kadar anlattın borçlandın Silifke'de yengeç borcun var baskan haberin olsun
    Ayagini kaldirsana
    Akdeniz balikcilarini bu yuzden sevmem
    Kalkan varsa baska balik yenmez ben yemem . halili imis levrek mis lagos mus vs vs
    Kedi ulasamadigi cigere mundar der diye bir soz var
    Bizim buralarda olmaz kalkan sagolsun karadenizli mersinden evli bir abimizin restoraniu var otobuslke kalkani getirir haftada 2 3 adet ben yada diger 2 3 kisi gitmese mersinlilerden 1 tanesi kalkip kalkani alip yemez tezgafda kalir .
    Dogum Akdeniz ama Karadenizi her seyi ile daha cok severim baligini dogasini havasini mert insanini, zamaninda lazca ogrenmeye calismisligim bile var
    3 gundur dusunuyorum Yurtdisi tatilene cikmadan once acaba 3 4 gunlugune rizeye dogru kacsam mi diye
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hocam ..o olay Kalkan da değil mi ya
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku

Viop basliginda pozisyon yazmiyacaksin dogrusu bu . diger kisilere faydali olmak mi istiyorsun atacaksin grafini insanlar belki kendi grafiklerinde goremediklerini ondan gorucekler
    yada Akbank alim icin uygun sundan sundan dolayidir aciklayacaksin insanlar bu goruslereden faydalanicak
    akbank tercih etmemin sebebi pd/dd oranı, garan için sahibi bbva 0.70 çarpandan bütün mala talibim diyerek bi benchmark koydu- akbnk bu çarpana ulaşması için yüzde 30+ yükselmesi lazım, isctr bu çarpana ulaşabilmesi için yüzde 50+ daha yürümesi gerek

ttkom körfeze satılırsa, krediyi veren 3 banka bu beladan kurtulacak, akbnk- garan ve isctr telekomun üç kreditörü.. bilançolar nakit girişiyle güzelleşecek

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla bu Culpable dostumuzda para bol ..iddia da da sınır tanımıyor ..anında şak şuk ..zatti tee ne zaman Maxx Royal faturasını gördüğümde bi kanım dondu ..ben tam da o dönem oranın golf kulübün'de sopa sallarkene böyle birini nassı da görmedim diye spor yaparkene gözüm bi şey görmüyor demek
    Şimdi ..bu Culpable hepimize bi yengeç partisi yapsın bakalım ..hepimiz silifke ye gideceez ..gidiş dönüş da ona ait .. sadece yengeç ile kalmaz o ..rakı roka da çabası ..hadii bakalım ..iddia boole olur oooluuummmmmmmmmmmmm

Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Netçez şimdi...
    Yabcak bişii yok, mert abimin gönlü hoş olsun yeter, yanlız olmadığını, şu günlerde piyasada nerden şort açarsan aç zarar edeceğini göstermek istedim.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ne zaman zamanin olur, ne zaman istersen

Ayagini kaldirsana
    Akdeniz balikcilarini bu yuzden sevmem
    Kalkan varsa baska balik yenmez ben yemem . halili imis levrek mis lagos mus vs vs
    Kedi ulasamadigi cigere mundar der diye bir soz var
    Bizim buralarda olmaz kalkan sagolsun karadenizli mersinden evli bir abimizin restoraniu var otobuslke kalkani getirir haftada 2 3 adet ben yada diger 2 3 kisi gitmese mersinlilerden 1 tanesi kalkip kalkani alip yemez tezgafda kalir .
    Dogum Akdeniz ama Karadenizi her seyi ile daha cok severim baligini dogasini havasini mert insanini, zamaninda lazca ogrenmeye calismisligim bile var
    3 gundur dusunuyorum Yurtdisi tatilene cikmadan once acaba 3 4 gunlugune rizeye dogru kacsam mi diye
    Eyvallah
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yabcak bişii yok, mert abimin gönlü hoş olsun yeter, yanlız olmadığını, şu günlerde piyasada nerden şort açarsan aç zarar edeceğini göstermek istedim.
    Ayy cnm benim
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ayy cnm benim
    Artık bi yengeç ısmarlarsın, senin için yarın palayla vuruşucam, gerçi herif 100 kaplan gücünde emme yapcak bişii yok.
    Hamdım Piştim Yandım

8. Mert Culpable Fakir fukaranin birisi Aksam marketten tereyagina 5 tl zam geldi diye sinirlenip arabayi marketin onunde birakip eve kadar yuruyerek gelen bir insan
    Yeme icme sorun degil hic umrumda olmaz . Maddi seylere hic onem vermem kazanirim harcarim max royalmis suymus buymus umrumda olmaz acimadan veririm
    daha oncede yazmistim on yargili idim TR de bir otel icin o para verilmez diyerek gittim ama 2. gun hanima sunu soylemistim bu hizmete biz eksik odemisiz asagiya inip geri kalan odemeyi yapayim . Adamlar yapmis bu sene yada seneye restorasyona girer bakalaim nsil bir sey cikaricaklar
    Ha zaten bu sekilde harcamalar yapmamis olsam suan Mersinden degil cok cok farkli yerlerden yaziyor olurdum
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •