Bizim hisse gibi dipte bir hisse bugün bu düşüşte en az %10 yukarı gitmeliydi, ancak hisseyi toplayan sığır çok cimri olduğu icin çok primli gibi düşüyor. Bu havada yukarı sürüp toplamazsan hangi gün toplayacaksın.
Bizim hisse gibi dipte bir hisse bugün bu düşüşte en az %10 yukarı gitmeliydi, ancak hisseyi toplayan sığır çok cimri olduğu icin çok primli gibi düşüyor. Bu havada yukarı sürüp toplamazsan hangi gün toplayacaksın.
Ortak toplayan kim bilmem ama çok sabırlı olduğu belli ama unuttuğu şey bizde sabırlıyız
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirketi budurumlarabgetirenlere beddua dan başka birşey gelmiyor elden umarım yeni tarım bakanından çok umutluyum bu liyakatsız yöneticilerin alayını görevden alır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar resmen dalga geçiyorlar Allah bildiği yapsın bu kan emicileri
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseye tartışmak veya umut vermek icin yazmıyorum, sadece bild8gim birşey var oda hisse toplu dağınık gibi gorunsede, bunu yuz defa yazdım yinede yazarim,tek amaç bizi biktirip almak onuda yapamıyor, ben bugün 3,55 altında biraz daha alim yaptım, dileyen alır dileyende satar, zaten son anda 3,60 dan 3,68 e kapatması bunun açık secim bilmeyenlerede ispati, ben bu kapanışa gorede demiyorum, hisse aslında gelen 319 milyon teşvikle su anda 7 liraya tavanlarla çıkması lazımdı, ama patron ısrarla hala tutuyor burada, bir gün bir babayiğit gelip önünde süpürüp götürecek patronda elindeki topladıklarını onu baskılamak icin ucuza verip gidecek.
Son söz bu hisse bu yılı 10 liralara doğru kapatirsa şaşırmayın.
Yer İmleri