Sayfa 445/928 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Bizim hisse gibi dipte bir hisse bugün bu düşüşte en az %10 yukarı gitmeliydi, ancak hisseyi toplayan sığır çok cimri olduğu icin çok primli gibi düşüyor. Bu havada yukarı sürüp toplamazsan hangi gün toplayacaksın.

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Bizim hisse gibi dipte bir hisse bugün bu düşüşte en az %10 yukarı gitmeliydi, ancak hisseyi toplayan sığır çok cimri olduğu icin çok primli gibi düşüyor. Bu havada yukarı sürüp toplamazsan hangi gün toplayacaksın.
    Ortak toplayan kim bilmem ama çok sabırlı olduğu belli ama unuttuğu şey bizde sabırlıyız

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Sirkete 319 milyon tesvik verildi, ama hisse de tik yok , neden peki , cunki hisse sahipli, sahipsiz gibi gorulsede, hisse benim gibi yuksek maliyetliler disinda toplu birileri elinde duruyor. Bakinca kurumlar uzerinde daginik gibi gorunsede, normal sartlarda 319 milyon tesvik hisseyi 3,60 lardan 8 lere 10 lara kadar soluksuz bir hafta tavanla goturmeliydi, ama bizim mali toplayan vatandaş buna mudahale etti ve onunu kesti. Normal haber olmasaydi zaten endekse gore iki kati hatta uc kati cikiyordu , bu haberle tersine geriledi hisse, sanki 319 milyon tesvik degilde ceza kesilmis muamelesi goruyor.

Bu hisse 5 lira ile 8 lira arasinda alan yatrimcilar dan mal almak pesinde,istedigi kadar alirsa surekli tavan giderek 10 lirada ancak soluklanir,

Patron 3 yildir bu hissede olupta 7 maliyetli olanlardan mal alsaydin 3 liraya indi yine satmadilar, artik ne kadar bekletirsen dalga cok toplamak yerine dagitirsin mali,

319 milyon tesvik boru degil, ywter millete cektirdigin izdirap kimse satmaz sur yukari milleti o zaman dokersin yolda. Ortalama maliyetin 5 lira 6 lira olur ama 10 uzerinde satarsin, bizden de ancak boyle kurtulursun. 8 liraya maliyeti olan h8sseyi 3 lirada satmadik, 4 liradami satalim.

Yarin 3,70 altinda kalirsa 5 bin lot ek alicam, bu fiyatlar birdaha ele gecmez.
    Ortak bence fazla hayalperestsin... toplanmış... toplanıyormuş... hisse 3.5 afedersin daha **çını kaldıramıyor.... biraz yürüse heh hareket var diyeceğiz ama maalesef yok....

4. Bu şirketi budurumlarabgetirenlere beddua dan başka birşey gelmiyor elden umarım yeni tarım bakanından çok umutluyum bu liyakatsız yöneticilerin alayını görevden alır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by hisseabisi Yazıyı Oku
    Karanlık odada ne yaptı öyle ya
    https://youtu.be/Zv1b6EKTqfk
    Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar resmen dalga geçiyorlar Allah bildiği yapsın bu kan emicileri

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Kimseye tartışmak veya umut vermek icin yazmıyorum, sadece bild8gim birşey var oda hisse toplu dağınık gibi gorunsede, bunu yuz defa yazdım yinede yazarim,tek amaç bizi biktirip almak onuda yapamıyor, ben bugün 3,55 altında biraz daha alim yaptım, dileyen alır dileyende satar, zaten son anda 3,60 dan 3,68 e kapatması bunun açık secim bilmeyenlerede ispati, ben bu kapanışa gorede demiyorum, hisse aslında gelen 319 milyon teşvikle su anda 7 liraya tavanlarla çıkması lazımdı, ama patron ısrarla hala tutuyor burada, bir gün bir babayiğit gelip önünde süpürüp götürecek patronda elindeki topladıklarını onu baskılamak icin ucuza verip gidecek.

Son söz bu hisse bu yılı 10 liralara doğru kapatirsa şaşırmayın.

7.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Ortak bence fazla hayalperestsin... toplanmış... toplanıyormuş... hisse 3.5 afedersin daha **çını kaldıramıyor.... biraz yürüse heh hareket var diyeceğiz ama maalesef yok....
    hayalci değilim ortak, sabret ve gör dediklerimin gerçek olduğunu,

Bugün ki %3 düşüşte sıfır düşüşle geçti , yine diyorum yanlış yapıyor patron, bugün tavan kapatsaydı en az 5 milyon lot toplardı, çok cimri olduğu kesin ağanın.

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Bizim hisse gibi dipte bir hisse bugün bu düşüşte en az %10 yukarı gitmeliydi, ancak hisseyi toplayan sığır çok cimri olduğu icin çok primli gibi düşüyor. Bu havada yukarı sürüp toplamazsan hangi gün toplayacaksın.
    Aynı hisseye mi bakıyoruz......!?!? Ne oldu ki %10 yapacak...?
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 445/928 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •