Sayfa 445/630 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 5040 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by justdealer Yazıyı Oku
    ağlamanın, sızlamanın faydası yok.

hisse satım fırsatı da verdi, maalesef çok az kişi bunu değerlendirdi. nasıl değerlendirsin ki, kepez 4-5 lira hedef verirken insanın 1.90 dan eli satmaya gidemiyor. bu işin de raconu buymuş demek ki.

sakın alınma kepez, herkes işini yapıyor ...!
    Kepez 10 dese dahada ömür boyu satmayacan demekki

2. Bilanço ne zaman

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by YATIRIMCI-X Yazıyı Oku
    Emkel de bakalım 3 Kasımda yukarıda yaptığım yorum tutacak mı?Söz konusu seviyeden alımların geldiğini gördük..Geçen sene 9 aylıkta 835 bin kar etmişti..Bu karın üstünde kalabilirsek 1.49 un çalışacağını ve yukarıdaki yorumumun gerçekleşme ihtimalinin yükseleceğini düşünüyorum...Zarar acıklarsa bizi bir müdet daha bu seviyenin altında süründürme olasılığı yükselir..
    Bu yorumunuzu bende paylaştım size danışmadan bir kaç önce.Temennim sizi haklı çıkaracak bir blanço.

Firmanın stoklarından bahsedilmiş.Bu stoklar sadece raporlarda olan mı yoksa gözle görlür şekilde depolarda olan mı?Ree Sayımı yapılıyodur umarım.

Misal bağlantı ile önceden ödeme yapılıp tedarikçilerin stoğundaki mallar diye açıklanacaks eğer . patronun güvenililirsizliği beni biraz daha ürkütür.

4.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Kepez 10 dese dahada ömür boyu satmayacan demekki
    sattım da aldım da, kepez ne derse desin

ayar oldugum şey, kepez ne zaman ortaya çıksa hisse düşüyor, var mı böyle b....an tesadüf..eleştirmeyek mi?

5. Tedarikçinin stoğu nasıl oluyor yaw
    Stok kendi içind e olur tutarsın sene sonu kesersin ha kesmezsin maliye sana öyle hesab keser bir dahada stok gösteremezsin.

6. Öyle sayılı reel bir stog oldugunuda hic sanmıyorum.yoksa 70mlynluk mali bırak deposuna arsasına bile sığmaz
    Lan biride demiyorki nereye sokuyor bu tutardaki mali

7. Et fiyatları birden düştü yerli mali haftası gibi olmaz insallah yaw .

Sayfa 445/630 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •