Sayfa 445/790 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Kesin Adamlar Kademeleri boş görüp 4000 adet kağıdı serbest emir verip satıyorlar.5.66 'ya % 9 aşağı çekiyorlor. Görünkü kim ise alan şahıs 6.21 'den 1238 adet alıp 6.21 yapıyor. Demekki herkes kağıdın değerinin bu olmadığını biliyor. Bu biyerden dönecek düştükçe gücü olan toplasın derim. Ben çok zarar edenlerden değilim. 7.65 ten girdim. geçenler'de 6.40. 6.50 'den yine aldım. Her düşüşü fırsata çevirmeye çalışacağım.
    2018 beklentim yüksek ...

BU görüş BENİM GÖRÜŞÜMDÜR. al sat tavsiyesi değildir

2. sayın Enigma bu hissede hicbir kapanıs onemli değildir...Bosuna teknik calışıp kendinizi yormayın.ana hissedarlar sahip cıkıp alıma gecmediği sürece hicbirsey hic bir teknik calışmayacaktır....Allah sonumuzu hayır etsin...

Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    sayın Enigma bu hissede hicbir kapanıs onemli değildir...Bosuna teknik calışıp kendinizi yormayın.ana hissedarlar sahip cıkıp alıma gecmediği sürece hicbirsey hic bir teknik calışmayacaktır....Allah sonumuzu hayır etsin...
    Takas ve temel incelendiğinde saçma düştü

Üvey evlat gibi sahibi yok ...
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

4.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    sayın Enigma bu hissede hicbir kapanıs onemli değildir...Bosuna teknik calışıp kendinizi yormayın.ana hissedarlar sahip cıkıp alıma gecmediği sürece hicbirsey hic bir teknik calışmayacaktır....Allah sonumuzu hayır etsin...
    twitterda birisi yeni bir endex yaratmış adı da müsex (m.ü. ********lik endexi ) içerisinde de malum kağıtlar va gün içi değişimleri var .. bizimki hep at başı endexin hareketinde.. hergün eksi hergün eksi ..

5. Sabahtan beri izlemiyorum.. Ne olmuş öyle..!?!? 5.66 nedir yavvv!!!! Muhtemelen birisi kredili işlemde yakalandığından mecbur kapatma yoluna gitmiş olabilir....
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Bu tahtada ak yatirim perişan oldu ....
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

7. Bu hisse kesinlikle teknik analiz kurallarına uymuyor, alım ve satımı buna göre yapmanızı tavsiye ederim. Ben, hisse tamamen batsa da satmayı düşünmüyorum çünkü edeceğimiz zararı ettik. Spekin hisseyi yükselterek toplaması daha mantıklı, bu fiyattan satanın da enayi olması gerekir. Bu görüş kendi kişisel görüşümdür, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Teknik der ki; Bugün çekiçi koydu son dibi gördü... Bundan sonra seve seve gidecek...................
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 445/790 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •