Sayfa 445/692 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Bu arada şirketi aradım,bahçeşehir referansın hepsi satılmış teslimatlar mayıs sonuna kadar tamamlanacakmış.Şu ana kadar tesilimat yapılıp tapu verilen daire sayısı 70 civarıymış.Sanırım üç aylık bilançoya etki edecek daireler bunlar.Asıl kısım 6 aylık bilançoya kalacak gibi.Sanırım gene paralar ertelenmiş gelir kısmında gözükecek.Ama satış temsilcisi beylikdüzünde projeye başladık ordaki arsa tamamen bizim onda fiyatlar topraktan girerseniz daha uygun olacak dedi,uygun dediği iki artı birlerde 2.5 milyondan başlıyor evler.Bu şirketin güzel yanı arsa stoğu çok sağlam ,beş yıl boyunca kendi arsalarına üretim yapsa sıkıntı yaşamaz.Emlakta en önemli konu arsa ve kiler dışında arsa konusunu tamamen halletmiş şirket ben göremiyorum.Emlak sektörü böyle giderse bu şirket çok ama çok iyi yerlere gelir.

Beşiktaş abbasağa projesi aslında kiler in kendi sayfasında başlamış gibi gözüküyor,aradığım zaman satış başlamamış,o proje lokalizasyon ve fiyatlamalar açısından çok önemli geçen blommbergte duydum şu anda metrekare bazında türkiyenin en pahalı semti beşiktaş,beşiktaşta 17 dönem arsamız var hasılat paylaşımlı da olsa beşiktaşta bu büyüklükte arsa artık bulunamaz bu son arsa.Pendik dolayobadaki arsası ,eyüpteki arsası,marmaristeki arsası hep tek başına projeler yapabileceği arsası kendine ait projeler geliştirebileceği devasa arsalar.

Ama tahtacı diyor ki senin lotun kasaya iki ay önce bedelliye koyduğun para kadar para etmez,oldu güzelim bekle sen .

Misal ev alacaksın ,ortalama ev istanbulda 1.6 milyon olmuş,yahu o paraya gel 1.4 milyon lot klgyo al iki yıl bekle daha akıllıca değil mi.Emlaksa o da emlak bu da ,emlak sektörü böyle giderse senin evin de artar bu da artar,bu hazır tabandayken gel kelepire al bunu di mi)))))

100 kişi dediğimi yapsa şirketin halka açık kısmının beşte birini ele geçirmiş olur,Tüm şirketin de onda birini.Koca klgyo nun onda biri ne demek )))))))

O zaman fiyat burda kalırmıydı yüz kişiye bu fiyatdan o lotları verirler mi bilmem tabi.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn tahminci paylaşım için teşekkür ederim.Takası farkettiyseniz geçen gün bank of malı kustu dediğiniz takasın aynısı,tek fark bank of sağdan sola geçmiş.Bence elbet ortada ciddi olarak ne alım var ne satım,bence mal toplanmış ,artık abrakadabra zamanı yaklaşmış demektir.
    Daha evvel de bank of un bu tarz işleri olmuş.Twıtterda biri takası koymuş bank of gene şekil yapmış,yabancı satıyor falan filan ayağına.Boş işler bunlar.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal ev alacaksın ,ortalama ev istanbulda 1.6 milyon olmuş,yahu o paraya gel 1.4 milyon lot klgyo al iki yıl bekle daha akıllıca değil mi.Emlaksa o da emlak bu da ,emlak sektörü böyle giderse senin evin de artar bu da artar,bu hazır tabandayken gel kelepire al bunu di mi)))))
    Bu patronla mı ? Önce bedellilerden topladığı paraları temettü olarak geri versin, ondan sonra piyasanın şirkete bakış açısı değişebilir…

Sayfa 445/692 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •