17 Nisan da usd faiz %3,15 den baglamistim. Daha onceki hareketli aylarda %3,50 lere kadar cikmisti usd faizleri. Bakalim 17 Mayis da Akbnk ne faiz verecek bizim amerikan pacavrasina.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
17 Nisan da usd faiz %3,15 den baglamistim. Daha onceki hareketli aylarda %3,50 lere kadar cikmisti usd faizleri. Bakalim 17 Mayis da Akbnk ne faiz verecek bizim amerikan pacavrasina.
rodeo üçlü euro 1.75 dolar 2.50 tl 11.3 vade 32 gün miktar 50000 usd
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
burgan üçlü dolar 3.60 Tl 13.60 euro sormadım zaten swap daha avantajlı.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Burgan ve rodeo arasinda neredeyse 1 puan fark var. Bende %3,50 lere yakin bir oran icin zorlayacagim bankayi.
bu hafta oranlar sabit goruluyor bankaların internet adreslerinden baktıgım kadarıyla ..bankaların konut kredileri artmıs olmalı cunku konut piyasası haralde hareketlendi galiba bikac aydır kervan gecmez olan etrafımdakii yeni binalara gelen giden cogalmaya basladı
bu GLP de merkez bankası çok hızlı hareket etmeli mayıs enflasyonu çok yüksek gelecek, denge GLP oranı bu aralar en az 14,25 olmalı, bu arada likit fonlarda şu an rezalet durumda getiri var ve memnun değilim. günlük banka algoritması sanki otomatik çarpan ile hesap yapıyor, hep günlük 0,03 geriye dönük 6 ay ortalama çarpan aynı, gün sayısı 180 , ortalama günlük getiri 0.03![]()
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
Yer İmleri