Sayfa 445/1044 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Dolar grafiği burada dursun yorumu hafta sonu yapmaya çalışırım.

Herkese Selamlar...

2 haftadır yoğun Covid-19 mücadelemiz devam ediyor. Çocuğun okuldan getirdiği virüs sırayla hepimizi kırıp geçiriyor. 4 günde bir diğerimiz hasta olduk. Ev koğuş gibi oldu...

Çok şükür çocuk (16 yaşında kızım) daha hızlı iyileşti. Eşim ve ben çok şiddetli geçiriyoruz bu dönemi. Ben şimdi biraz kendime geldim ama hastalık devam ediyor. Eşimin durumu daha kötü. Kendisine gelemiyor. Öksürük çok fazla idi. Bende azaldı ama eşimde hâlen devam ediyor ve rahatsız ediyor. Çok halsiz durumda...

Bende yüksek ateş ve mide bulantısı, baş dönmesi oldu. Şimdi bunlar azaldı. Şu anda bronşit gibi öksürük var. Yer yer balgam geliyor ve o zaman biraz rahatlıyorum. Öksürmekten bel fıtığım nüksetti. Yatıp kalacağım diye korkuyorum. Ben de yatar kalırsam resmen bakımsızlıktan elden gideceğiz. En azından ufak tefek yeme içme ve ilaç ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum. İyi ki çocuk iyileşti. Hem bize ufaktan yardım ediyor hem de kendisine bakabiliyor...

2 haftadır ilk defa uğrayabildim. Mesaj yazanlar olduysa görmedim. İnşaAllah iyileştikçe daha sık uğramaya çalışırım...

Bazıları çok hafif anlatıyor olabilir ama 50+ yaşdan sonra bayağı etkiliyor. Dikkatli olmakta fayda var. İhmale gelmiyor...

Selam ve sevgilerimle...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Geçmiş olsun abi. Umarim tez zamanda atlatirsiniz. Su siralar Kibristayim Turkiyeden daha kontrollü ama burda bile vakalar baya arttı. Önümüzdeki 3-4 ay daha sıkıntılı gececek gibi umarım bağışıklığınizi kazanir önümüzdeki sureci kafaniz daha rahat atlatabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun abi. Umarim tez zamanda atlatirsiniz. Su siralar Kibristayim Turkiyeden daha kontrollü ama burda bile vakalar baya arttı. Önümüzdeki 3-4 ay daha sıkıntılı gececek gibi umarım bağışıklığınizi kazanir önümüzdeki sureci kafaniz daha rahat atlatabilirsiniz.
    Çok teşekkür ederim...

Covid-19 yanında ayrıca çok güçlü grip virüsü de dolanıyor.

Bizim bağışıklık çok düşmüş. Bu defa da grip oluruz diye korkmaya başlıyorum. Bağışıklığı yeme içmeyle de ilgisi yok sanki...

2. hastalığı atlatacak durumda değiliz....

5. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz üstad.
    Yapabileceğimiz bir şey var mı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    HAYIRLI BEREKETLİ HAFTALAR AĞALAR

GEÇMİŞ OLSUN BOĞAM
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz üstad.
    Yapabileceğimiz bir şey var mı.
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku

GEÇMİŞ OLSUN BOĞAM
    Çok teşekkür ederim...

Bol bol dinleniyoruz. Yapacak bir şey yok.

Borsadan da bayağı uzak kaldım. Bu hareketli dönemleri yatakta geçiriyorum...

Doların yükselişi çok moralimi bozdu. Elden gelen bir şey yok. Allah borcu olanlara yardım etsin...

8.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku

GEÇMİŞ OLSUN BOĞAM
    Selim yok ortalarda beyaz atlım, haber aldın mı hiç.

Sayfa 445/1044 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •