Ağam sana katılıyorum..bence vob ,yasaklanmalı...hisseden zengin çok kişi gördüm ama vobda görmedim...vobda batak o kadar çok ki..
Ağam sana katılıyorum..bence vob ,yasaklanmalı...hisseden zengin çok kişi gördüm ama vobda görmedim...vobda batak o kadar çok ki..
Burada uzun süredir yazan ben dahil herkes en az 2 kere batmıştır...
Gundwane'in yazdıklarını beğenirsiniz beğenmezsiniz ayrı.
Ama kimseye mal çakma derdi olduğunu sanmıyorum. Bu kadar saçmalamaya gerek yok.
Adam inandığı, gördüğü şeyi yazıyor ki, forumdakilerin bir çoğu hemfikir temelde..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Vobda mantık,teknik kalmadı...16 yıldır viobda işlem yaparım..son bir sene kadar rezil olduğunu hatırlamam...sebepsiz yere alıyor..sonra veriyor..hem de 100 -200 puanlar..neyse ptesi GELENEKSEL GAP VAR MI?
3 KERE battım..bana geçmiş yıllarımı(KAYBOLAN YILLARIMI) verseler ,yeminle asla bulaşmazdım..
sağlam 6-10 hisse al ve hayatını yaşa...zengin ol..bu kadarmış..
İKİGÖZÜMÜ bilirsiniz..
pala haftasonu riskini almak istemeyen arkadaşlara yardımcı oluyo,
ne basıyo lan bu diye bulandırıyo kafaları, ki haftasonu riski alamasın
ne olacak ki hafta sonu, savaş mı çıkacak ? savaş derken uzak pasifik savaşları bizi kazımaz, yunanlar bi türk gemisini sürter, sen misin der bizimkiler gemiyi batırır, onlar da 2 tane uçak düşürür, falan derken bi bakmışın -yunan adalarında tatildeyiz.. böyle bi şey olursa borsa ne yapar ? bence galibiyeti satın alır bist
BIST, MKK veya Taksabank'da bilgi sızıntısı var mı araştırılmalı aslında.
ABD'de ambargolu bilgi bir kaç saniye önce sızdırıldı diye araştırma yapılmıştı.
Kim alıyor kim satıyor bilgisine hakim olan büyük avantaj sağlar, emirlerde müşteri bilgisi de var diye biliyorum. Bu bilgi kaldırılıp özel refrans sistemi getirilebilir. Eskiden aracı kurumlar karlı işlemleri kendilerine zarardakileri müşterilere yansıtıyor diye müşteri bilgisi zorunlu oldu diye hatırlıyorum. Şimdi fiyatlar anlık her yerden görülebiliyor, zaman vs damgaları var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bence haftaya oyun sanayilere kayar biraz. Kapanışta ekleme yapayim
Yer İmleri