Dayucuğum aselsin de 5 dolara gideceği konuşuluyor, gider gitmez bilemeyiz tabii
Dayucuğum aselsin de 5 dolara gideceği konuşuluyor, gider gitmez bilemeyiz tabii
Hamdım Piştim Yandım
2013-2015 den 2022 ye kadar dolar bazlı sürekli düşmüşüz..( zikzaklar hariç)
nerdeyse borsadaki tüm kağıtlar benzer..
2022 den sonra dipten kalkış olmuş ( bahsettiğim durum bu işte; enflasyonun kat kat üzerinde bir artış olmuş)
şu anda hisselrin tamamına yakını dolar bazlı 2022 nin üstünde.. petkm hariç..ama petkim hep böyleydiki..
hep uyuz bir fiyatlaması vardı..yapısı bu..bu 5-10 yıllık bir durum değil petkim için ..1990 lardan bu yana uyuz bu kağıt
Selim Atalay
@SelimAtalayNY
·
14s
Komedi â˜ï¸
Trump İngiltere ile ticaret anlaşması imzaladığını açıklıyor.
Sonra sordular: İngiltere güvende mi ?
- Evet
- Nasıl?
- Çünkü onları seviyorum.
https://x.com/SelimAtalayNY/status/1934720939452731593
Bunda palavradan başka birşey yok detaylar soruluyor cvp yok çünkü istediğini alamadı ,2026 kasım ara seçiminde sağlam tokat yiyecek taraftarlarına verdiği sözler için gerekli parayı bulamazsa , ABD bulunan sponsorlarından yahudi lobiside 2026 beklenen İran hikayesini 2025 çektirdi gibi duruyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
10522 ve 10544'e saldırmanın bir bedeli olmalı artık
bu itler, köpeksiz köy bulup değneksiz gezmemeli
savunduğum şey 2022 den sonra Türkiyede ne oldu da şirketlerin değeri enflasyon oranını 3-5 e katladı..
cevap: yok..
2022 öncesi sizin olsun..2008 de sizin olsun..ne oldu 2022 den sonra..neyi bulduk..
Benim hesaplarım tutarsa 2026 sonu 2027 ile 5 dolar hareketi başlar pıst 100 de
Trump adaya veda edicek.
Türkiyede iktidar değişicek .
yabancı yeni yönetime değişimle beraber kredi açıcak araya güzel haberlerle bu hareket başlar seneryom bu bakalım tutucak mı![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yeter savundugun zirvalardan.. dun de birisi herkese kalayi basiyordu. Ne konusasin varmiş… git bir sevgili falan bul da millet birsey karalasin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri