Sayfa 445/687 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 5493 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    12.440 üzerinde kuytuda abey...
    cort pasifler 12.480 lere çekildi gelirse ne ala gelmezse mualla diyerek. stop 503

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    kırsın bozkurt abey kırsın ki biz de 1000 lik puan hedefli cort layalım
    Dayucuğum vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider.
    Diyerek söze başlayım abicim dert ettiğin şeye bak yahu, borsada fırsatlar hiç bitmiyor sende düşerse alttan lönklersin
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider.
    Diyerek söze başlayım abicim dert ettiğin şeye bak yahu, borsada fırsatlar hiç bitmiyor sende düşerse alttan lönklersin
    yok abey bu vurgun sonrası senin hisseyi 13 lerden alıp 13x olmasını bekleyecem bakacam keyfime.

4. güvercinlik var bence,..bu 1.
    putin tramp ikilisi biraz yumuşadı, bu 2....Kırımı veriyorum dedi trmp, putin luhansk ve donetsk üstünde ve dinyeper civarlarında biraz daha ısrarcı olacaktır,
    İsrail Gazzeye son vermek niyetinde, en çok bu negatif,..... ve benim zamanımda muhtemelen 2 d haftaları bununla ilgili,..
    Tramp tarafında FED in defteri dürülebilirse bu çok olumlu piyasalar tarafından, bu yönde atakları var Trampinin, bkz geçmiş yorumlarım,..
    İçerde MB ölçülü indirim turlarına devam edecek ve bunları jeopolitik gerçeklik fırsat verdikçe yapacak, mecbur
    İçerde Tr yi komisyona yatırmış bir hükümet ve muhalefet var, bu şu demek dış baskı bir süre olmayacak,...

zaman ise 28 temmuz başlangıçlı,

3y+2d+8y= 13 y geneli formatında,..

olası bir ralli bu son 8 haftaya daha bir olası dedim en başından,

3y nin 2.haftası bitiyor, haftaya 3.hafta,..bu nedenle çarşamba perşembeye dikkat 2 y ye hazırlık içun,

kısaca şu anda jeo politikte İsrail Gazze var negatifte, ikincisi her ne kadar Trump -Putin gevşemiş gözüksede burada pazarlık biraz daha sürecek gibi, Trump Kırımı vererek cest yaptı,..babasının malı sanki,...Kırım cepte, Putin en başından Luhansk ve Shaktar Dönetsk çi,...bunlar üzerinde duracaktır,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    yok abey bu vurgun sonrası senin hisseyi 13 lerden alıp 13x olmasını bekleyecem bakacam keyfime.
    Hisse aldık battık endekis vob yabtık paraları katladık
    Abicim sakın bulaşma gram yevmiye alaman, herif zınnık koklatmıyor, ben kaldım suyuniçinde
    Hamdım Piştim Yandım

6. neresi zorsa oraya sürüyor. 1.000 lot kademeye girdiğinde önce mıknatıs gibi 1.000 liğe doğru geliyor kırdığında mıknatısın bu seferde itme gücünden faydalanıyor deyyuz...

7. ulen sıkıntıdan boş boş yazıyoruz ben çıkıp hava alayım bari.

8. Herif endekisi 2 ayda 9binden 11bine getirdi, biraz yatayta dinlenmesi lazım.
    11bin üstünü gözü kesmiyor. Bence
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 445/687 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •