Sayfa 446/639 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Batarmı hocam bu sırket sızce tabi...bu tablolara göre..
    tablolara göre?
    tablolara göre tabiki batar......
    kurdan sürekli giriyor.e hani satış?dengeliyecek bişey yok.nasıl batmasın?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. nerdeyse 33 milyon euro borç var.eee yılbaşına göre %8,65 artmış euro.
    33x0,0865=2,8 milyon euro arttı borc
    2,8x4,02 desek 11,2 milyon lira kur zararı geliyor.
    altı ayda 40 milyon satış desek bunun ancak %25si brüt kar çıkar,oda 10 milyon eder.
    faaliyet giderlerini mart ayının iki katı alsak 9 milyon düşsen,kaldı 1 milyon faaliyet geliri.bence bu bile kalmaz.
    faiz geliri yok.f inansman+kur desen 14 milyon gider çıkar.
    ee ne kaldı?elde var sıfırın altında -13 yada -14 milyon.
    osmanlı tokadı yine kurdan anlıcaann.
    bankadan 33 milyon kredi çek,finansman+kur zararına katlan.sonrada parayı şirketten çek gelir yazma.ne güzel iş.

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    nerdeyse 33 milyon euro borç var.eee yılbaşına göre %8,65 artmış euro.
    33x0,0865=2,8 milyon euro arttı borc
    2,8x4,02 desek 11,2 milyon lira kur zararı geliyor.
    altı ayda 40 milyon satış desek bunun ancak %25si brüt kar çıkar,oda 10 milyon eder.
    faaliyet giderlerini mart ayının iki katı alsak 9 milyon düşsen,kaldı 1 milyon faaliyet geliri.bence bu bile kalmaz.
    faiz geliri yok.f inansman+kur desen 14 milyon gider çıkar.
    ee ne kaldı?elde var sıfırın altında -13 yada -14 milyon.
    osmanlı tokadı yine kurdan anlıcaann.
    bankadan 33 milyon kredi çek,finansman+kur zararına katlan.sonrada parayı şirketten çek gelir yazma.ne güzel iş.

Bizi batırdı batacaksa kağıt üzerinde değil gerçekten batsın akyürek ailesini muhtaç hale getirsin...

Bunların şirketi kurtaracak yetenekleri yok şimdiye siyasi gücü kullanıp çok iş anlaşmaları yapabilirlerdi hem yurtiçi hem yurtdışı ama niyetleri bozuk bu adilerin.

Ünsal Bey niye ısrar ediyorsun bu hisse için git başka hisse mı yok? Benim yorumlarım bile senin almaman için en güzel sebep boş yere zaman ve para kaybında bulunma. D grubuna hiç dadanma alınabilecek onlarca hisse var ...

Ornek dzgyo mipaz veya emkel al bekle her türlü akpaz belasından çok çok iyidir...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

4. bide şöyle durum var.sözgelimi 13 milyon zarar gelirse bence gelirki,özkaynak 3-4 milyona düşüyo.sermayenin %90ını kaybetmiş oluyoz.aha daha altıncı ayda yine ttk376-2.olaya bak işe bak... ..

5. Hocam daha 1 ay önce burda davullar çalıyordunuz...şöyle olacak böyle olacak dıye...1-2 ayda ne degıstı?? okadar çok övuluyordukı??? ben bıle bı sey yazsam hemen tepkıde bulunulordu..madem burdakılerın hepsı umutsuz sırkete ana avrak kufur edılıp lanet okunuyor(gerçı burda butun sırkerketlere bu tarz yazı lar yazılıyor..) emkel mılpa vs.. denılıyor gıdı okuyun bakalım geçmıs sayfaları burdan beter..pekı sormazlar mı adama tatmam sızın paranız pul olmus pulları nıye kaybetmek ıstıyorsunuzkı yazık degılmı..madem baska hısselerde hayat var..zararda çıkar hatta kara geçmezmısınız??? batarsa batsın mantıgı ne kadar gercek ve akıllıca bır tavır ki???

6. Nıye hala burdasınız..gunah degılmı aılenıze bırıkımlerınıze...çekın paranızı lösev e yardım edın..ıse yarsın barı..batacaksa..ve ınanmısısnız...sevaba gırersınız Allah mukafatınızı verır..hersey para degıl...

7.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Nıye hala burdasınız..gunah degılmı aılenıze bırıkımlerınıze...çekın paranızı lösev e yardım edın..ıse yarsın barı..batacaksa..ve ınanmısısnız...sevaba gırersınız Allah mukafatınızı verır..hersey para degıl...
    Haklı olduğun yerler var. Katılmamak elde değil. Bu hisse için çıkma ihtimali daha düşme ihtimalinden daha yüksek. Işın özü ucu belli olmayan bir tarih için bekleyip zaman kaybetmeyin paranız atıl olmasın biz yandık sen de kendini yakma diyorum...

Genel kurul öncesi herkeste bir umut vardı inkar eden yok çıkan kararlar kısa sürede etkisi olmayan kararlar olunca ve bundan sonra ucu açık bir süreç var...

Dersenki alırım aylarca beklerim sorun yok...

Neyse en azından siz yenisiniz burada umut dolu mesajlar insanın direncini arttırıyor.

Ben de içimden geçeni yazayım 10 güne bir haber bekliyorum bu kadar duyarsız kalamazlar diye tahmin ediyorum...

8. Seddülbahir hocadan alıntıladığımız şikayet vardı bugün cevap geldi, marmara küçük ve orta ölçekli mükellef başkanlığı 28.06.2017 tarihinde şikayeti değerlendirilmesi için istanbul büyük ölçekli mükellefler başkanlığına göndermiş, ne demek oluyor diye sormayın bilmiyorum

Sayfa 446/639 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •