Günaydın kızlar.
Yine mi bamya? Hahahaha.
Günaydın kızlar.
Yine mi bamya? Hahahaha.
Ben de çok eski borsaciyim. Krizin başında bu mantıkla özellikle Pegasus da hatırı sayılır bir meblağ kazandım. 17 Mart'ta gelen tepkide longtum çünkü tepki çıkışı bekliyordum.ama özellikle 96.500 geçildikten sonra sonra anladım bu işin farklı olduğunu...
Borsalarda da yeni normal var artık. Trump gibi ahlaksız insanların yönettiği dünyada artık borsaları yönetenlerde de bu ahlaksızlık var.
Artık mantık yok. Hesap kitap yok. Bist30 kağıtları bile manipulasyona açık.
Bu sebeple bunun farkına varamayanlar oyun dışı kalacak. Siz de robotlar gibi sadece teknik analize göre hareket edin, durumu haber akışını ve en önemlisi mantığı bir tarafa koyun...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
CI Ratings, Türkiye'nin kredi notunu düşürdü, görünümü 'durağan'a revize etti
01/06/2020 06:42:58
* * Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu CI Ratings, Türkiye'nin* kredi notunu düşürdü.
* * CI Ratings'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yabancı ve* yerel para cinsindne uzun vadeli kredi notları 'BB-'den 'B+'ya çekildi.
* * Yabancı ve yerel para cinsinden kısa vadeli kredi notları 'B'* olarak teyit edildi.
* * Kredi notlarının görünümü 'Negatif'ten 'Durağan'a revize edildi.
* * CI yaptığı açıklamada, kredi notlarının düşürülmesinin hükümetin* genişlemeci politika duruşu ve Kovid-19 salğını sonrasındaki olumsuz* dış ortam nedeniyle dış kırılganlıkların kayda değer şekilde artmasını* yansıttığını vurguladı.
* * Hem cari hem de finansal hesapların 2020 ilk çeyrekte büyük net* çıkışlara işaret ettiğini belirten CI Ratings, bunun TCMB'nin döviz* rezervlerini daha da azalttığını ifade etti.
* * Türk ekonomisinin 2020 yılında yüzde 4,0 azalacağını tahmin eden
CI Ratings, bu beklentide mal ve turizm hizmet ihracatının yıllık bazda* kayda değer şekilde düşeceğini temel aldıklarını vurguladı.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Hakikaten ya 2 ayda %30-40 düşüp çıkan borsa mı olur? Ne yatırımı ne ekonomisi. Dünyayı finans şebekesi ele geçirmiş. Kaçan kurtulur. Bunlara para yedirmemek lazım. Ne döviz ne borsa en iyisi arsa
Kötü haber gelsin diye short cular duaya çıkmış haaaa
Yer İmleri