Sayfa 446/1002 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. 2020 yılının üçüncü çeyreğinde İstanbul'da kapanan ve tasfiye edilen firmalar yüzde 51, Türkiye genelinde ise yüzde 23 arttı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul İstatistik Ofisi
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,157
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Şu anda suç bastırması yapıyor,insan kızarır yahu

Erdoğan: "Salgın döneminde tüm ülkeler gıda ürünlerinde ihtiyatlı bir gümrük politikası izlerken Türkiye'nin bunun dışında kalması beklenemez."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan, "Üreticiyi de tüketiciyi mağdur eden stokçuluk faaliyetlerine göz yumamayız.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Erdoğan: İstanbul çöl gibiydi, biz ağaçlandırdık

Erdoğan, 1939'u hatırlattı: Erzincan depreminde CHP Sözcüsü'nün dedesi İçişleri Bakanı'ydı. 33 bin vatandaşımız o zaman ebediyete intikal ettiler
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 446/1002 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •