Sayfa 446/1001 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şimdi ..bu Culpable hepimize bi yengeç partisi yapsın bakalım ..hepimiz silifke ye gideceez ..gidiş dönüş da ona ait .. sadece yengeç ile kalmaz o ..rakı roka da çabası ..hadii bakalım ..iddia boole olur oooluuummmmmmmmmmmmm

Sevgili Culpable

Bırak bu ayakları yurt dışı falan filan ,gerçi tee geçen haftadan bu kısır tartışmalar iddialar yokken yazdıydın bana da neyse
    ..o hadise o deel ..biz ekip olarak gelelim mi gelmeyelim mi? sonuçta ömür boyu yurt dışı tatil olmayacak diğerlerini bilmem de
    Yalnız .ben "Gurkha Black " dan başka tüttürmem haberin olsun
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    mert45 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    Niye vermiyorsun o zaman ooluuuuuuuuummmmmmmmmmm ..cimriiiiiiiiiiiiii
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hiç yengeç yemedim. Yapraklı koyda yengecin bana dalmısligi var ama..

Silifkeye gittiğimde deniyeyim.
    Senin gibi fakiri de alalım barii yanımıza
    Hayat hoş gerisi boş

4. Tesekkurler
    bir baska sorum var
    Peki bu yazdiklariniz disinda sunuda degerlendirme sansimiz varmi ?
    rakamlar temsili Garanti bankasinin 200bin musterisi varsa bu rakamin gun gectikce azalip 100bin musterisinin diger bankalara gececegini dusunursek hala garanti bankasi alinir mi ?[ garanti ornegi verdim herhangibir banka olarakda dusunulebilir]
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    akbank tercih etmemin sebebi pd/dd oranı, garan için sahibi bbva 0.70 çarpandan bütün mala talibim diyerek bi benchmark koydu- akbnk bu çarpana ulaşması için yüzde 30+ yükselmesi lazım, isctr bu çarpana ulaşabilmesi için yüzde 50+ daha yürümesi gerek

ttkom körfeze satılırsa, krediyi veren 3 banka bu beladan kurtulacak, akbnk- garan ve isctr telekomun üç kreditörü.. bilançolar nakit girişiyle güzelleşecek
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    10/10 Hukuk
    @ononhukuk
    ·

Eşinin giyim tarzına, gideceği toplantılara ve görüşeceği kişilere müdahalelerde bulunmak boşanma sebebidir.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, 2020/1135 E., 2020/2210 K.

https://twitter.com/ononhukuk/status...02373567524864
    Sırf bu sebplen dolayı 7 defa boşandım ..neden hep lacivert takım giyon mertcim
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Abi iti an sopayı eline al derler. geldim..
    Ona öyle demezler

İyi adam lafının üstüne gelirmiş
    Hayat hoş gerisi boş

7. Mükemmel bir soru.

Bunu hesaba dahil edince, Türkiye de bana göre en iyi banka ykb dır. En sert büyüyen o. Koç grubu büyüdükçe büyüyecek. Artı diğer operasyonu da iyi. Gelecekte Amiral olma şansı çok yüksek, sadece bankacılık özelinde tabi.

Değilse amirale laf yok ama amiral de soda ya çökerek en az bademler kadar hırsız olduklarını net şekilde gösterdi- şaşırdık mı asla burası orta doğu burada basarız cezasız kalmaz, burada iyi seçenekler olmaz.

Bak mesela fenerde aziz gitsin gitsin dediler, adam gitti, yerine genç enerji yakışıklı seksi başkan geldi.

İçine sicti sıçmadı mi?

Bence malesef Türkiye de böyle olabilir. Cidden olabilir. Sorunlar geçici değil sorunlar sosyolojik bu ülkede.
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Tesekkurler
    bir baska sorum var
    Peki bu yazdiklariniz disinda sunuda degerlendirme sansimiz varmi ?
    rakamlar temsili Garanti bankasinin 200bin musterisi varsa bu rakamin gun gectikce azalip 100bin musterisinin diger bankalara gececegini dusunursek hala garanti bankasi alinir mi ?[ garanti ornegi verdim herhangibir banka olarakda dusunulebilir]
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. SIKINTI yok Her zaman basimin uzerinde yeriniz var
    ezme beni lutfen uyuyacaktim canim cekti simdi

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili Culpable

Bırak bu ayakları yurt dışı falan filan ,gerçi tee geçen haftadan bu kısır tartışmalar iddialar yokken yazdıydın bana da neyse
    ..o hadise o deel ..biz ekip olarak gelelim mi gelmeyelim mi? sonuçta ömür boyu yurt dışı tatil olmayacak diğerlerini bilmem de
    Yalnız .ben "Gurkha Black " dan başka tüttürmem haberin olsun
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 446/1001 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •