1 Haziran'dan itibaren açılacak veya yenilenecek kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarında prim ödemesi vade sonunda yapılabilecek.
1 Haziran'dan itibaren açılacak veya yenilenecek kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarında prim ödemesi vade sonunda yapılabilecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borç çok,tahminen 120 milyar dolar,altından kalkılması çok zor,3-5 dolara bedeviye yalakalık yaparak ödenecek gibi değil,sebep hepimizin bildiği gibi faiz sebep yeterki döviz yükselmesin,18 olan dolar 10 tl olmuştu müdahale edilerek kkm hortlatmışlardı,o kadar iktisatçı ekonomist uyardı yapmayın etmeyin,zat ne dedi ben ekonomistim onların kafası basmazzz,madem ekonomistsin ottan moktan neden yardım dileniyorsun şimdi,üstelik kovdukları adamlar![]()
Bankacılık sistemindeki Kur Korumalı TL Mevduat (KKM) hesapları 2 trilyon 499 milyar liraya ulaştı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Tuzakmış.![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Meraklısı var ise;trt sporda heyecanlı bir milli takım kadınlar voleybol maçı devam ediyor
http://bidenlaptopmedia.com/
Budur...
Memento mori
Yer İmleri