Akıl ve mantık şöyle der, toplumun geneli için bir kısım insanlar feda edilir.
Din akıl ve mantık ötesinde olduğu için farklı bir şey söyleyebilir. Yahudilikte nasıl bilmiyorum. Hristiyan ve müslümanlık bir insan bir dünyaya değer mantığında diye biliyorum. Türklük de din gibi bir şey, orada da aynı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Borsada fecaat var. İYİ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, Yaşar Aktürk nam-ı diğer Berber Yaşar, Mahmut Çevik bunlar bir çete, Borsada manipülasyon yaparak milleti soyuyorlar. Kurdukları soygun düzenini tek tek anlatacağım. delilerin delisi ...
tam muz cumhuriyeti..ülen kimsenin malve can güvenligi yok..
her yer hırsız her yeryer soyguncu tepeden tırnaga ..bu ülkeye yatırımcı salakmıda gelsin 🤣
bir halt olacağı yok.
Hey maşallah
7 trilyon tl piyasa değeri olan piyasanın genel yönünü grafikten bulacağını sanacak kadar ülkece derin finans bilgimiz takdire şayan..Herkeste bir hedef....Malda olan 12 bin , olmayan 6800 diyor...
Gidecek yeri sadece piyasa yapıcı biliyor....Biz sadece bu gidilecek yolda grafik üzerinden risk ve fırsatları görerek işlem yapacağız...Poz arttıracağız , azaltacağız , stop olacağız vs vs vs..
Son düzenleme : emregunes; 14-11-2023 saat: 00:44.
Az örgütlüdür güçlüdür, çok dağınıkdır zayıftır diye bir söz var.
Piyasada büyük oyuncular ve onları yönlendiren büyük bir şey var. Onlara karşı yığınların hatta patronların dahi yapabilecekleri sınırlı.
Ben buna çakma simulasyon diyorum. Onun üzerinde matriks düzeni var, ölümlü olanın hiç bir etkisi yok, ne verilirse ona razı olmak durumundasın. O yüzden birileri bunu görüp vahdedi vücud vs uydurmuş olabilir.
<<<<<<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=UqDu_N5mgrs
Behiye Aksoy - Ruhunda ölen nağmede sevda sesi var mı ?
Rûhunda ölen nağmede sevdâ sesi var mı?
Anlat bana, ey sevgili, aşkın bu kadar mı?
Kumral saçının telleri, hicrânı sarar mı?
Anlat bana, ey sevgili, aşkın bu kadar mı?
Yer İmleri