Sayfa 446/998 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Hayvanlara heryerde katliyam yapiliyor.protesto edin lutfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Askerliğini bedelli yapmış adamı general yapmışlar acaip komik

https://www.facebook.com/share/r/DQy...ibextid=oFDknk
    Bu adamlar masum değilki fetöcü hepsi nesine inanalım,zaten ülkede akıl almaz olayları biliyoruz kime anlatıyorlar,adamın birinin diploması şaibeli ülke yönetiyor anayasayı tanımıyor yerel mahkemelere yargılatmaya çalışıyor,üstelik anayasa mahkemesi 10 senedir ülkeyi hukuk dışı yönetiyorlar diyor,ama çıkıp haklarında dava açanda yok

3. Türkiye de büyük kaos yaşanmadı: Yerli işletim sistemi hayat kurtardı.

Rusya ve Çin ise problemden hiç ama hiç etkilemmedi. Neden?

Dünya Microsoft un CrowdStrike kriziyle çalkalanırken Türkiye yerli ve milli işletim sistemi Pardus ile sorunu teğet geçti. Pardus kullanan kamu ve özel şirketler krizden etkilenmedi.

Dünya genelinde birçok sektörün ve şirketin etkilendiği sistemsel krizden Türkiye'de birçok kurum yerli ve milli işletim sistemi nedeniyle çok fazla etkilenmedi. Microsoft işletim sistemini kullanan firmalar dışında büyük bir kaos olmadı. Microsoft'un CrowdStrike güncellemesi sırasında Türkiye'de bazı şirketlerin sisteminde mavi ekran hatası çıktı. Türk Hava Yolları'nın (THY), biletleme ve rezervasyon sistemleri kesintiden etkilendi. Denizbank'ın sitesine erişim sağlanamadı. TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları'nda da sistemde sorun oldu. Trendyol'da siparişler verilemedi. ABD merkezli siber güvenlik ve antivirüs hizmeti veren CrowdStrike adlı şirketin ürününü kullanan tüm Windows kullanıcıları gün boyu "mavi ekran" sorunu yaşarken, yerli ve milli işletim sistemi Pardus'u kullanan kamu kurumları ve özel şirketler ise yaşanan krizden etkilenmedi.

Dünyada dijital kıyametten hiç etkilenmeyen ise birkaç ülke vardı. Bunlar arasında Rusya ve Çin dikkat çekiyor. Bu ülkelerin kaos yaşamamasının nedeni, kendi işletim sistemlerini kurmaları.

https://www.takvim.com.tr/guncel/202...ic-etkilenmedi

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Hayvanlara heryerde katliyam yapiliyor.protesto edin lutfen.
    Niğde de, Ankara Altındağ da köpekleri vücut bütünlük leri bozulacak şekilde katletmişler yani iğne ile öldürmek pahalı olduğundan bıçakla kesmişler , 3 ayağı olan bir mahallenin sevdiği hamile bir köpeği de böyle katletmişler, ben gördüğüm haberleri söylüyorum Tele1 yayınları You Tube da izledim. Maalesef...

Şaşırmadım esasen belediye dışında yerli ve milli insanımız da yasadan cesaret alıp yapacak geçen Çorum da bir yaşlı, sözümona tırnak içinde , "dede" köpek yavrularını diri diri gömmüştü ,komşuları çıkardı hayvanların bağırışına..

Ülke maalesef bu durumda...
    Bunlar Ariel Şaron'un İslamcı kisvesi altındaki kankaları, Ariel Şaron da Sabra ve Şatilla da, Falanjistleri sığınma kamplarına sokup çocuk kadın yaşlı kesilerek öldürülmelerine neden olmuştu, kendisi de yıllarca geberemedi bilinci kapalı makineye bağlı yaşattılar, bokunu temizleyemedi, umarım bu Müslüman demiyorum, bu Allahsız - Kitapsız İslamcılarda aynı şekilde can veremezler...

Allahsız İslamcılık, esasen bilinmesi ve yayılması gereken bir kavram, tanımlama ve doğru tespit için önemli yeni de değil, sanıyorum Sait Halim Paşa dan başlatılabilinir veya öncesinden.
    Son düzenleme : Desidero74; 11-08-2024 saat: 13:29. Sebep: Ek

5. Amerikada hicbir sokakta kopek yok cunku sokaktaki kopekleri belediye aninda topluyor bakimevine goturuyor

Sonra bakimi yapiliyor asilari yapiliyor ve bakimevinde isteyenlerin alabilecegi uzere besleniyor 30 gun boyunca

Yani bu kopekleri bedavaya sahiplenebilirsiniz

30 gun boyunca hickimse almazsa olduruluyor

Daha bir kere olsun kopek saldirisi havlamasi diskisi sorunu duymadim

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Amerikada hicbir sokakta kopek yok cunku sokaktaki kopekleri belediye aninda topluyor bakimevine goturuyor

Sonra bakimi yapiliyor asilari yapiliyor ve bakimevinde isteyenlerin alabilecegi uzere besleniyor 30 gun boyunca

Yani bu kopekleri bedavaya sahiplenebilirsiniz

30 gun boyunca hickimse almazsa olduruluyor

Daha bir kere olsun kopek saldirisi havlamasi diskisi sorunu duymadim
    Sen Amerika daki her bi boku biliyorsun, Şener Şen in, filmde "ben Amerika'dayken" dediği gibi, Altındağı da iyi bildiğin söyleniyor...

7. Yıllardır belediyelerin ve ikincil sorumlu hükümetlerin görevlerini yerine getirmemelerinin cezasını masum canlara ödetiyorlar.

8. Bangladeş'de, hayvanat bahçesine giren cihatçılar, hayvanlara saldırmaya başladı!

https://x.com/Uzaktan8138/status/1822227132556128548
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 446/998 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •