Sayfa 447/928 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Bizim hisse gibi dipte bir hisse bugün bu düşüşte en az %10 yukarı gitmeliydi, ancak hisseyi toplayan sığır çok cimri olduğu icin çok primli gibi düşüyor. Bu havada yukarı sürüp toplamazsan hangi gün toplayacaksın.
     Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    baska bir hisseye 319 milyon teşvik verilseydi hergun tavan olurdu , şirketten haberin yoksa ne ariyon burda
    Bence sen 8 gün geriden geliyorsun.. O gün bi hareket oldu, çoğunu da geri verdi..

Ben, bugün bu düşüşte %10 yukarı gitmeliydi demeni kastediyorum. Anlamadıysan tekrar sorayım bugüne özel olan nedir.?
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Bence sen 8 gün geriden geliyorsun.. O gün bi hareket oldu, çoğunu da geri verdi..

Ben, bugün bu düşüşte %10 yukarı gitmeliydi demeni kastediyorum. Anlamadıysan tekrar sorayım bugüne özel olan nedir.?
    trader 58 demek istediği başka hisse olsa hergün tavan tavan giderdi ortak yanlış anladın bence

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku

bugün bist %3 geri çekildi , benim iddiam birisi hisseyi topladı hala da devam ediyor toplamaya, bugün egerki hisseyi %10 yukarı surseydi endeks e ters, çok mal toplayabilirdi bugün. Son vuruşu hala yapamadı demekki ağa, onun icin yapmadı diye düşünüyorum,

Bu hissenin 319 milyona tepkisi sadece %10 yukarı gidip geri çekilmesi degil, bu hisseyi 319 milyon teşvik 10 lara taşımasa da 7 leri rahat gormeliydi, ben bu hissede 3 yildir varim, senin geldiğim günü teknik paylaşımlarını yaptığını ve yüksek umutlarla geldiginiver iyi hatırlıyorum, seni uyardigimda hatta agresif cevap verip biliyor havasindaydin, sana o zaman kervana katildin ve ilerde anlarsın demiştim, hey gidi günler hey, sende yılı devirdinya hissede ,

Her neyse ben bu defa umutluyum hisse iyi yükselecek , inşallah hepimizi mutlu eder fiyata gelirde kurtuluruz

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hisse hic olmadigi kadar saglam...
    Biraz destek çıkarmısın bize bugün. Senden hissemize katkı sağlayacak bir hareket bekliyorum bugün.

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    bugün bist %3 geri çekildi , benim iddiam birisi hisseyi topladı hala da devam ediyor toplamaya, bugün egerki hisseyi %10 yukarı surseydi endeks e ters, çok mal toplayabilirdi bugün. Son vuruşu hala yapamadı demekki ağa, onun icin yapmadı diye düşünüyorum,

Bu hissenin 319 milyona tepkisi sadece %10 yukarı gidip geri çekilmesi degil, bu hisseyi 319 milyon teşvik 10 lara taşımasa da 7 leri rahat gormeliydi, ben bu hissede 3 yildir varim, senin geldiğim günü teknik paylaşımlarını yaptığını ve yüksek umutlarla geldiginiver iyi hatırlıyorum, seni uyardigimda hatta agresif cevap verip biliyor havasindaydin, sana o zaman kervana katildin ve ilerde anlarsın demiştim, hey gidi günler hey, sende yılı devirdinya hissede ,

Her neyse ben bu defa umutluyum hisse iyi yükselecek , inşallah hepimizi mutlu eder fiyata gelirde kurtuluruz
    Ortak ne takaslarda ne de grafiklerde toplanma adına birşey görünmüyor...

Geri dönecek hızlı gidecek hisse hemen kendini belli ediyor. Aselsan 19'a düştü çok kısa bir zamanda nerdeyse 29'a geldi yani %50 koydu...

Bizim tezek ona göre şu an 4.5 - 5 seviyesine kadar yükselmiş olmalıydı.... Kaldı ki 3 yıldır aralıksız düşüyor...

Ortada somut birşey yok ama yatırımcı elinde olduğu için hep olumlu olarak düşünüyor düşünmek istiyor...

İnan sende satmış olsan bu gubrften bi halt olmaz dersin ama şimdi maliyetin 10 civarı olduğu için oraya kadar çıkacak sanıyorsun..

İnşallah çıkarda hepimiz kurtuluruz...

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku

Bir hissenin sırf teşvik aldı diye ikiye katlaması nerede görülmüş..Nerede bu yoğurdun bolluğu..

Her gün tavan tavan gitme olayı 10 sene öncelerinde kaldı... Spekülatif, gözaltı pazarında hisselerde bile böyle bolluk kalmadı..

Ya hisseyi yerin dibine sokuyorsun, yada yüksek potansiyel yüklüyorsun.. Sende ortası yok...

Ama iyi çetele tutuyorsun.. Evet 1 seneden fazla 14 ay olmuştur herhalde...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

7. Gübretaş son gaz dewam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Toplanmışşşşş kağıda bakkkk %6,25 ekside..................

Sayfa 447/928 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •