Originally Posted by ozdess GPY Altın Fonu % 849 😄 Ons top yapti Altin fonu kacti Ben gpy2 yapacagim yuzde elli de fil
Originally Posted by HRS Anl nolmuş yazan yok Anl 24,51
Originally Posted by NewsTR Anl 24,51 Akbanktan alabiliyormuyuz?
Originally Posted by myfinans Akbanktan alabiliyormuyuz? Baska yerden aliniyormu sorusu daha mantikli olur sanki ustad...hepiniz nasiplenelim cevaptan 😃😃😃
Originally Posted by myfinans Akbanktan alabiliyormuyuz? Bu sorunun ironi olsa bile sorulmasını artık kızıyorum sormayın...
Originally Posted by Webster Baska yerden aliniyormu sorusu daha mantikli olur sanki ustad...hepiniz nasiplenelim cevaptan Originally Posted by NewsTR Bu sorunun ironi olsa bile sorulmasını artık kızıyorum sormayın... Arayanı soranı azaldı, arada hatrını sormak lazım, ne de olsa eski dost.
Originally Posted by myfinans Arayanı soranı azaldı, arada hatrını sormak lazım, ne de olsa eski dost. Getiri düştü ondan soran yok, yine farkı açarsa gelirler sormaya
Originally Posted by myfinans ING hesabınız var IGL alsanıza Bu gün 28,98 getirmiş. 28.98 bu gece mi verecek HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri