Originally Posted by Webster Rahat ol ustad birlikte cozecegiz 🤔🤔🤔 Rahatım üstadım
OKT şu anki fiyat 0,02241 olarak görülüyor. 1 rakkam eksik gibi sonu 0 mı acaba? 25,88 galiba... İlgilenenlere duyurulur.
Originally Posted by myfinans OKT şu anki fiyat 0,02241 olarak görülüyor. İlgilenenlere duyurulur. Ustad birsey soracagim Bu itibar puani nedir iki de bir cikiyor
Originally Posted by Webster Ustad birsey soracagim Bu itibar puani nedir iki de bir cikiyor Valla bende bilmiyorum Bir çeşit beğeni galiba.
Hanim koyluyu goren duyan oldu mu?
Originally Posted by admustafa Rahatım üstadım Originally Posted by myfinans Valla bende bilmiyorum Bir çeşit beğeni galiba. Ustadlar fikriniz nedir Ppf yi yuzde elli boldum Gtl ve fil olarak???
Originally Posted by Webster Ustadlar fikriniz nedir Ppf yi yuzde elli boldum Gtl ve fil olarak??? Nkolay'a ne diyorsunuz. FIL ölmüş bugün.
Originally Posted by myfinans Nkolay'a ne diyorsunuz. FIL ölmüş bugün. Ustad nkolay i gidip bizzat aktifin mt sinden bankada dinleyecegim. Ikna olursam burada yazarim. En erken p.tesi giderim
Forum Rules
Yer İmleri