Sayfa 447/579 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    O yazida bahsettigim "ulke"'den kasit senin gibi hicbir moka hicbir katkisi olmayan .... ve ulkeyi bu hale getirenler. Anladin mi?
    haklısın ortak canı yanmayan ne anlar

Gerek yok, Sherlock'u dinleyelim bari.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ondan ziyade enflasyonun %1 oldugu, her gun kavga dovusun olmadigi yerlerde yasamamislar ki.
    Beynim dondu burda resmen ya.

* Secim Belirsizligi
    * Birnci secim, ikinci secim
    * S400'ler
    * F-35'ler
    * Suriye
    * AB Ambargolari, EIB'in yatirimi kesmesi
    * Iranda Savas
    * Iran Ambargosu
    * Iran petrollerine yaptirim
    * Ondan muafiyet
    * 6 ayin dolmasi
    * G20 - Nato Zirvesi
    * CAATSA, vs.
    * Papaz
    * Mahkemeler
    * Is Bankasina cullanma

Dunya boyle degil ki.
    666 sen bize lazımsın kardeş, motivasyonun bozulmasın bak şu sayfa bir sürü ortağın moralini diri tutuyor.
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

Burada herkes yaşadığı toprakları yanı ülkesini sever kimse kimseye ülke sevgisi dersi vermesin burasi yeri değil , kurallar dahilinde herkes istediğini yazabilir lakin sabahtan beri mesaj silip duruyorum hakaret etmeden güzelce yazılarınızı yazın , tekrarında ceza vermek zorunda kalacağım .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. En güzel ve en kaliteli milliyetçilik, arabaya binerek 12 km uzakta bulanan 5M migrosa gitmek değil. yürüyerek bir alt sokakta bulunan Ali Bakkala gitmektir. Çünkü bir gün araban olmayabilir ve bir gün sen o arabayı kullanamayacak kadar yaşlı olabilirsin. Asla internet üzerinden alışveriş yapmam. Altın alırken bile pazarlık yaparım, pazarlık yapmanın keyfi hiç bir şeyde yok.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Burada herkes yaşadığı toprakları yanı ülkesini sever kimse kimseye ülke sevgisi dersi vermesin burasi yeri değil , kurallar dahilinde herkes istediğini yazabilir lakin sabahtan beri mesaj silip duruyorum hakaret etmeden güzelce yazılarınızı yazın , tekrarında ceza vermek zorunda kalacağım .
    Haklısınız herkes yaşadığı toprağı seviyor
    İnşallah o topraklarda ölür

Süresiz uzaklaştırılmıştır .. Küfürü bir şey sananlara yer yok burada ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Dün cefaks beye sataşma yapan Ahmet g , Bugün 666 beye küfür eden hakanaki71....
    Bu nedir yaaa.??
    Korono hikayesi ile Millet işsiz güçsüz kaldı,kavga edecek bahane arıyor galiba.. Şu forumda ne güzel düzeyli hoş sohbet ve bilgi paylaşımı oluyordu.. Huzuru bozmaya ne gerek var..??

Sayfa 447/579 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •