Sayfa 447/996 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Yaşanan olaylar sebebiyle yeni başkanın tescil edileceği kongre binasındaki oturuma ara verildi

Başkan yardımcısı Pence , kongreden güvenlik sebebiyle çıkarıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

🔴#sondakika

kongre binasında olan temsilciler meclisi üyelerine masalarının arkasına saklanmaları istendi.

— cnbc

3.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Garanti international trader tavsiye ederim.
    NWX.V

http://www.newport-exploration.com/s/Home.asp

4. Sabahtan beridir Boynuma ve sırtıma feci bir ağrı saplandı. Aynı ağrı berat albayrakın istifa ettiği gün de saplanmıştı hatta albayrak istifa ettiği gece sabaha kadar uyumadım gece saat 4 te forexte 8,40 civarında dolardaki uzun pozisyonumun yarısını kapamıştım. Aklıma George Soros'un oğlunun babası için söylediği bir söz gelmişti . Oğlu babası soros için "Babam ne zaman şiddetli bir sırt ağrısı olsa pozisyondan çıkardı" diyordu.. Bu yazıyı yıllar önce Ed Seykota'nın trading tribe adlı forum sitesinde okumuştum...

Şimdi diyorum ki sırt ve boyun ağrılarım başladığına göre bugün dibi görmüş olabilir miyiz acaba?

Ya da bu seferki ağrım hafif üşütmenin verdiği bir ağrı mı...?
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Fiyatın iki bacağı var. Türkiye’ye has sorunlar, Amerika’ya has sorunlar. Biden başkan olunca kongre çoğunluğu ile beraber yeni paket beklentisi var. Bu doları aşağı çeker. Türkiye’de mb’nin daha kredisi var. Kısa vadede olumsuzluk beklemiyorum. Dış politika en azından covid sonuna kadar durgun. En son macronu ne zaman duydunuz. Bana kalırsa bir süre daha bu bahar havası devam eder. Burada tek ara nokta var. Merkez bankası rezerv toplamaya başladığı nokta tahminen dip olur diyorum.

Arada kaldıysanız kademeli alım yapın parçaları risk boyutuna göre bölün derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    en iyisi kademeli alım gözüküyor sanırım. bir miktar bu seviyelerden, daha aşağıya geldikçe de alımları arttırırım. en azından türkiyede dolara biden ve yaptırım konuları yansımadan önce bir miktar bulunsun elimde.

teşekkürler

6. Çok basit manipülasyon var. Bankalar da ortak menfaat ile karşılıklı paslasiyor. Faiz artışı dolar kuru düştüğünde fiyatlar stabil çıkar bahara indirim başlar.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yaşanan olaylar sebebiyle yeni başkanın tescil edileceği kongre binasındaki oturuma ara verildi

Başkan yardımcısı Pence , kongreden güvenlik sebebiyle çıkarıldı
    Demekki trademark R tescilli degil eleman
    Ters R yandeks teki , R ilk harf gibi
    Nerde tescil ediyon hoop ilerde cevirme var alkolmetreye ufle bakem puf puf
    Ya izin vermezler o ise diyom hala inad hala inad

Sayfa 447/996 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz