Yaşanan olaylar sebebiyle yeni başkanın tescil edileceği kongre binasındaki oturuma ara verildi
Başkan yardımcısı Pence , kongreden güvenlik sebebiyle çıkarıldı
Yaşanan olaylar sebebiyle yeni başkanın tescil edileceği kongre binasındaki oturuma ara verildi
Başkan yardımcısı Pence , kongreden güvenlik sebebiyle çıkarıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
🔴#sondakika
kongre binasında olan temsilciler meclisi üyelerine masalarının arkasına saklanmaları istendi.
— cnbc
Sabahtan beridir Boynuma ve sırtıma feci bir ağrı saplandı. Aynı ağrı berat albayrakın istifa ettiği gün de saplanmıştı hatta albayrak istifa ettiği gece sabaha kadar uyumadım gece saat 4 te forexte 8,40 civarında dolardaki uzun pozisyonumun yarısını kapamıştım. Aklıma George Soros'un oğlunun babası için söylediği bir söz gelmişti . Oğlu babası soros için "Babam ne zaman şiddetli bir sırt ağrısı olsa pozisyondan çıkardı" diyordu.. Bu yazıyı yıllar önce Ed Seykota'nın trading tribe adlı forum sitesinde okumuştum...
Şimdi diyorum ki sırt ve boyun ağrılarım başladığına göre bugün dibi görmüş olabilir miyiz acaba?
Ya da bu seferki ağrım hafif üşütmenin verdiği bir ağrı mı...?
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Çok basit manipülasyon var. Bankalar da ortak menfaat ile karşılıklı paslasiyor. Faiz artışı dolar kuru düştüğünde fiyatlar stabil çıkar bahara indirim başlar.
İyilestirip dogaya salmisiz.
https://twitter.com/siradisii1bilgi/...993806848?s=20
Yer İmleri