Sayfa 448/809 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam eline sağlık, yeni fırsatlar sunacakmi son aldığımız yere dönecek mi? Enteresan hissedir kords, spenc kadar manyaklik var yani bu hissé hareketlerinde. 3 temettü daha verirse maliyeti kurtaracakmiyiz bakalım. Temettü biliyorum şu ortamda pek para etmiyor. Haklısınız 11 de komple satıp şimdi girsem kaç temettü ederdi kimbilir. İşte fark benim için şu bu kadar yıl emek verip o emek verdiklerini bir anda satıp o kadar lotu bir anda alabilecek bir babayiğit değil spenc maalesef. Sanırım kanaatkar davranmam gerekiyor ki yaşamım fazlasına hicbirzaman müsade etmedi. Tavsiye olmadan.
    Dostum bu meseleleri daha önce de tartıştık... Malum sonu yok.
    İşin kötüsü de, iyi niyetle;
    "teknik takibin reel ve relatif getiri artışı sağlayabileceğini"
    söyleyince, hakarete varan tartışmalara neden oluyor.

Yoğurt ortada, gerisi yiğide kalmış...
    Öyle veya böyle;
    Piyasa herkese hak ettiğini veriyor. Gönlünce olur umarım.

2.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Dostum bu meseleleri daha önce de tartıştık... Malum sonu yok.
    İşin kötüsü de, iyi niyetle;
    "teknik takibin reel ve relatif getiri artışı sağlayabileceğini"
    söyleyince, hakarete varan tartışmalara neden oluyor.

Yoğurt ortada, gerisi yiğide kalmış...
    Öyle veya böyle;
    Piyasa herkese hak ettiğini veriyor. Gönlünce olur umarım.
    Dostum biliyorum senin niyetindeki husnuniyeti, ben durumları iyi irdeliyorum olacağa dair. Lakin olacaklar hiçbir hissenin gökyüzüne cikmayacagi olsada. Sanırım birikimlerin emek içerisinde olduğu düşüncesiyle nasibim burada olmalıydı deyip absorme ediyorum Tüm gerçekleri.
    Belki bir ev satın aldım deyip bekliyorum hergün fiyatına bakmiyoruz aldığım evin. Ama elde biraz nakit oldumu insan içine birseyler ilave etmek istiyor, evin konumunu değiştirmek istemediğim için sanırım sorun olmuyor bu bekleyişler. Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Dostum biliyorum senin niyetindeki husnuniyeti, ben durumları iyi irdeliyorum olacağa dair. Lakin olacaklar hiçbir hissenin gökyüzüne cikmayacagi olsada. Sanırım birikimlerin emek içerisinde olduğu düşüncesiyle nasibim burada olmalıydı deyip absorme ediyorum Tüm gerçekleri.
    Belki bir ev satın aldım deyip bekliyorum hergün fiyatına bakmiyoruz aldığım evin. Ama elde biraz nakit oldumu insan içine birseyler ilave etmek istiyor, evin konumunu değiştirmek istemediğim için sanırım sorun olmuyor bu bekleyişler. Ytd.
    Bu da senin "yoğurt yiyişin"
    En iyi sen bilirsin kendi keyfini.
    Ben öğrenmenin bitmeyen bir yolculuk olduğunu düşünüyorum.
    "Lan ne işim var orta dünya cangılında, mis gibi yaşıyorum işte Shire' da!" deseydi Bilbo Baggins ne olurdu dünyanın hali?

4. Hocam yoğurt yiyis demiyelimde hisse dönecek mi gidecek mi, dük veya yük yaptimi ya da tüh almadım, keşke satmasaydim stresi olmuyor bir nevi. Belki bununda etkisi var. Ne bileyim birkaç yıl geçince bu hale geliyor sanırım, tabi benim için böyle. Ytd.

5. Stres hatalı karar aldırıyor. Bu yüzden en iyisi spenc gibi yapmak. Hiçbir ralli kaçmıyor böylece.

6.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Stres hatalı karar aldırıyor. Bu yüzden en iyisi spenc gibi yapmak. Hiçbir ralli kaçmıyor böylece.
    Yatırıma bakış BES gibi ise, yeterince zaman varsa ve doğru senet seçilmiş ise elbette...

7.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Yatırıma bakış BES gibi ise, yeterince zaman varsa ve doğru senet seçilmiş ise elbette...
    Dolar 5.11 Euro 583 olmuş yarın nasıl bir gün olacak bakalım. Spencin bes leri. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Dolar 5.11 Euro 583 olmuş yarın nasıl bir gün olacak bakalım. Spencin bes leri. Ytd.
    Maskeli Bes ler formasyonu.

Sayfa 448/809 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •