214’ten nikah kıyanlar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
214’ten nikah kıyanlar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/Halil_BUHUR/stat...207076360?s=19
Borsada herzaman her fiyat mümkündür. Düşmez demekte yanlış çıkmaz demekte yanlış bizi ilgilendiren asıl kısım şirketin iş akışı ve karlılığı olması gerekirken günlük fiyat dalgalanmalarına bakıp heyecanlanmak ya da korkuya kapılmak yanlıştır. Yukarıya halil buhurun bugünkü analizini bıraktım. Biz bu analizi 133 liralardayken 26 ağustosta yapmıştık. Değişen bişey yok fincan kulp tamam. Kulbu yukarı katladık bu da tamam. Şimdi çanağı yukarı katlayıp katlayamayacağını izleyeceğiz. Olur olmaz bilemiyoruz. Yarını bilmek çok zor borsada. Gaza gelmeyin kimsenin analizine güvenerek hisse almayın. Kuyruktan mal alınmaz. Spek bugün bunun dersini verdi. Yazdıklarım yatrım tavsiyesi değildir kişisel öngörülerimdir. Tarihi zirvelerinde gezen bi hissede herkes karda olduğu için bugün alanlar dışında tabi inen binen çok olacak. Kimi karı yeterli görüp satacak kimi yükseliş trendinde olduğu için alacak. Kimi bugün olduğu gibi tavandan alıyım tavandan satarım kurnazlığıyla zarar edecek. Bu hissede kimse spekten lot çalamaz. Hiçbir düşüş sonsuza kadar sürmeyeceği gibi hiçbir yükselişin sonsuza kadar sürmeyeceği birgün düzeltme dönemine gireceği aklımızın köşesinde hep olacak herkese bol kazançlar
2015/12 79 milyon
2016/12. 69 milyon
2017/12. 99 milyon
2018/12. 164 milyon
2019/12. 351milyon
Otokarın son 5 yıl yıl sonu açıkladığı karlar. İnşallah böyle devam ederde temettü miktarımız artar. Karlılığını muazzam artırmış. Bu yılki 9 aylık karı 320 milyon. Gecen yıl 12 ayda yaptığı karı bu yıl 9 ayda yapmış diyebiliriz. Herkese bol kazançlar
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Bilanço nedir, hangi kalemler daha önemlidir, bunları maalesef çok bilen yok, millet genellikle bilançoda ki kâr yada zarar rakamına bakıyor,
Bence bunun hiç önemi yok önemli olan şirketin neyi ne kadar yaptığı, gelecek vadedip etmediğidir....
Borsada milyarı geçen bir çok şirket var, bakın bakalım hangisi otokarın tırnağı ediyor,
Asıl çıkış bence başlamadı bile, inşallah eserini bulur..
Yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşümdür.
Borsanın lale devrine denk gelmiş ayazını yememiş adam çok piyasada serseri mayın gibi dolaşıyolar. Ben speklerin yerinde olsam tokatlar geçerim. Borsada satış başladığında kimse sizin için zil çalmayacak. Ayakları yere basan söylemler herzaman iyidir
Yer İmleri