Sayfa 448/925 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merkez Bankası Banka ve Para İstatistikleri'ni yayımladı. Vatandaş bir haftada 452 milyon dolar aldı.
    Yurtiçi yerleşiklerin kıymetli maden dahil yabancı para mevduat ve fonları 21 Eylül ile biten haftada yaklaşık 1.24 milyar dolar artışla 154.28 milyar dolar oldu. Vatandaş bir haftada 452 milyon dolar ve 142 milyon dolar değerinde euro aldı.

Sözcü'nün TCMB verilerinden derlediği habere göre, 21 Eylül ile biten haftada bireylerin yabancı para cinsinden mevduat ve fonları 1.13 milyar dolar artışla 89.4 milyar dolar olurken; kurumların ise yaklaşık 113.5 milyon dolar artışla 64.9 milyar dolara yükseldi

maliyet düşürüyor vatandaş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    maliyet düşürüyor vatandaş
    ben biraz düşürdüm yatırım tavsiyesi asla değildir kendinize güvenin sadece !!!

4. http://www.diken.com.tr/konkordatoda...ni-odeyemiyor/

5 şubesi bulunan lüks kebapçı konkordato ilan etti.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    http://www.diken.com.tr/konkordatoda...ni-odeyemiyor/

ANkara da ki müthiş kazık bi yer bi gittim bi daha gitmedim raamzanda 4 kişi 600 tl bayılıp çıkmıştık
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    http://www.diken.com.tr/konkordatoda...ni-odeyemiyor/

Bu iste bir hinlik var. Sanki gostermelik iflas gibi duruyor ama oda sacma. Para basan 5 subesi var neden iflas etmek istesin

Baya lux bir lokantadir musterileri belli kesimden eger teknik olarak iflas etmisse yani borclarini odeyemiyor falansa bana cok cok sacma geldi.

Garip isler donuyor

Şimdi bu 30 milyar için bir hoşgeldin faizi vermeyecekmiyiz.Öyle ya ta çinden gelecek para, ıng uyduruk mevduata bile piyasanın kaç puan üstü faiz veriyorum diye reklam yapıyor.Bu paranın hoşgeldin faizini düşünemiyorum.Hey allahım gavur 3 geçirmeden 1 verir mi.Gavur çekik gözlü olunca konseprt değişiyor mu.Bize çocukken atatürkün ilk yaptığı işlerden birinin kapitülasyonları kaldırmak olduğu söylenmişti.Rahmetli çok ama çok büyük adamdı.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şimdi bu 30 milyar için bir hoşgeldin faizi vermeyecekmiyiz.Öyle ya ta çinden gelecek para, ıng uyduruk mevduata bile piyasanın kaç puan üstü faiz veriyorum diye reklam yapıyor.Bu paranın hoşgeldin faizini düşünemiyorum.Hey allahım gavur 3 geçirmeden 1 verir mi.Gavur çekik gözlü olunca konseprt değişiyor mu.Bize çocukken atatürkün ilk yaptığı işlerden birinin kapitülasyonları kaldırmak olduğu söylenmişti.Rahmetli çok ama çok büyük adamdı.
    1 koyup 3 alma işi Özal a ait.
    Cinlilerde ordan öğrendi herhalde.

Bize gelince ancak 3 ün 1 ini alırız.

Sayfa 448/925 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •