Sayfa 448/1527 İlkİlk ... 3483984384464474484494504584985489481448 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku

böyle birsey de varmis
    alintidir...
    Evet,twitterde zaman zaman bende görüyorum buna benzer grafikler..
    Gülüp geçiyorum...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

2.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Yok,be Deniz'im..
    Sadece temenni ...Kendi kendime teselli veriyorum işte...
    Bizde bu şans varken...
    Yarin kozalaklar hariç bütün hisseler gaplı açar bunlar yerinde sayar bugün nakite geçtim baktım olmuyor yine aldım ulan bunlarda ne var ya insanı bağlıyor kozal kozaa ikiye ayırdık portföyü bakalım

4.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Yarin kozalaklar hariç bütün hisseler gaplı açar bunlar yerinde sayar bugün nakite geçtim baktım olmuyor yine aldım ulan bunlarda ne var ya insanı bağlıyor kozal kozaa ikiye ayırdık portföyü bakalım
    Bunları sattın mı,ya hesabı kapayacan,ya da borsanın olmadığı başka bir aleme kaçacan..

Hayırlı geceler Deniz üstadım
    BAGFS bir bakabilir misiniz müsait olduğunuz zaman.

TSK.

Yünsa kısa vade 6,15 beklentim % 80 inşallah görürüz...

6.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Yarınki senaryoyu açıklıyorum: gaplı açarlar. Bütün hisseler yüzde 2-5 lerde kapanır en kötü. Akşamında endeksi ayakta tutan iki banka bilançosu açıklanır Cuma günü bildiğin tecavüz ederler bize. Sonra önümüzdeki hafta 97-98 binlerde soluğu alırız. Not alalım lütfen)

Kozaa da için ön görüm o 6.97 ye değecek abi. Şubat ortasına hatta sonuna kadar kozalarla işim olmaz. Aselsancı olmak lazım bu dönem. Toplanmaya başlanır haftaya.

Sent from my iPhone
    piyasaları ne zamandır özellikle izliyorum yabancı yatırımcı açıklamalardan bir hafta önce her haberden haberdar gibi işlem yapıyor
    yine bankaları topladılar biz kavrayamadık onca araştırmamızdan bir şey öğrenemedik kör döğüşüne devam...
    Haber geldi şimdi topladıkları hisseleri az az dağıtma zamanı yukarıdan..
    Bence bu çıkışın reel ekonomiyle bağlantısı yok

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ALARK
    alark'ta TOBO oluşabilir gibi mi ?
    yoksa hedef uludağ yüklen be halil ibrahim formasyonu mu oluşuyor?
    bea! [emoji16][emoji4][emoji845]
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8. Birkaç yorum izledim fedin faiz artırmadığından ziyade verilen mesajlarda sıkılaşmanın gevşeyebileceği hatta ve hatta faiz azaltılmasına gidilebileceği yönünde ifadeler kullanılmış. Diğer kararlarına göre piyasaların çok iyi algılayacağı bir açıklama yapılmış. Sözün özü 15 gündür yaşadığımız(kozadakiler olarak yaşayamadığımız) ralli iç dinamikleri ayrı tutarak devam edecek gibi görünüyor.

Sayfa 448/1527 İlkİlk ... 3483984384464474484494504584985489481448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •