-
Ne derseniz deyin,
1TL olmadıkça asla hakkımı helal etmiyorum.
-
Arkadaslar, sucluyu bulmaniz icin dahi olmaniz gerekmiyor. Hisse'nin halka arz edilme sirasinda halka arz orani ne idi? simdiki oran nedir? Yillardir hisseyi baskilayarak, kim topluyorsa, suclu odur !
Alimlara devam edecegiz aciklamasinin ardindan, ilk gun hisseye yuklu miktarlarda para girisi oldu ve hisse'de 10-20 milyonun ustunde islem gerceklesti. Seans kapanirken milyonlarca lot aciktan satilarak hisse'nin tepesine binildi, kim yapti bunu? Ertesi gun bu olaydan sonra islem hacmi tamamen dustu ve neredeyse sirket disinda hisseyi alan satan kalmadi. SPK yatirimcidan aldiklari yuzlerce sikayete ragmen neden yillardir bu sirkete hic bir mudahale etmez? Neden surekli aciga satis yapan manipulator engellenemez? Surekli zarar aciklayan bir sirket, ortaklarina hic bir aciklama yapmadan neden milyon dolar'lari bilmedigimiz bir yerlere bagislar?
Sirket birlesmesini SPK onayladi ve hisse 70 kurus'tan birlestirildi ve sirket icerisinde halka acik yatirimcilarin orani neredeyse yok denecek kadar azaldi.
Benim sahsi kanaatim su: Bu adamlar sirketin halka aciklik oranini % 5'e dusurmeye calisiyorlar ve kalan % 5'in malini da yok pahasina ellerinden alacaklar.
Bunlari Uzan'lar ile karsilastirmayin, bunlar sahsina munhasir tipler ve hic kimselere benzemiyorlar. Bir de dosyalari baya kabarik, Uzanlar gibi yurtdisinda rahat edebileceklerini hic dusunmuyorum. Eger bu sirketi somure somure batirirlarsa, nereye giderlerse gitsinler bu dunyada rahat huzur verdirmem. Acin bakin forumdaki Servet'in sayfalarina, orada da yatirimcilar benzer durumda. Kimse kimseyi kandirmaya calismasin!
Burada yazdiklarim sahsi fikirlerimdir, hic bir sekilde yatirim tavsiyesi degildir!
-
Bu günde,
SİNPAŞ'I BU HALE DÜŞÜRENLER
HER KİM VEYA KİMLERSE,
KİMLER BUNA SEBEBİYET VERİYOR VE UCUNDAN KIYISINDAN ALET OLUYORSA,
ALLAHIN HİKMETİ VE ADALETİ ÜZERİNİZE OLSUN,
KOŞKUSUZ Kİ HESAP SORANLARIN EN ADALETLİSİ ODUR.
ALLAHIN ADALETİNDEN KORKUN...
SİZ HER KİM VEYA KİMLERSENİZ.
-
Ben ciktim melanetten...kalanlara bol kazançlar....zaten şunu düşündüm bu kağıt harekete başlasa 1 Tl olsa ben güvenip te ki Çin'de kalmayacağım....eee bekleyip bekleyip de yüzde yirmi otuz için canımı sıkmaya değmez....melanet kağıt inşallah uçar gidersin de kalanlardan kazananlar olur...belki yine gelirim ama zorrr 🤔 kalın saglicakla
-
04.04.2018 tarihinde SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,74 TL fiyatla 200.000 adet alış
işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Geri Alım programı çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerin SİNPAŞ GAYRİMENKUL
YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki payı 04.04.2018 tarihi itibariyle % 0,21 olmuştur.
Ayrılma hakkı kullanımı sürecinde yapılan işlemler ile birlikte SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki pay oranı 04.04.2018 tarihi itibariyle % 11,42 olmuştur.
-
03.04.2018 tarihinde SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak .0,75 TL fiyatla 100.000 adet alış
işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Geri Alım programı çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerin SİNPAŞ GAYRİMENKUL
YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki payı 03.04.2018 tarihi itibariyle % 0,19 olmuştur.
Ayrılma hakkı kullanımı sürecinde yapılan işlemler ile birlikte SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki pay oranı 03.04.2018 tarihi itibariyle % 11,4 olmuştur.
-
-
Sinpaş GMYO'nun, kendi sermayesinde mevcut bulunan 3.960.000 TL nominal değerli geri alınan payların iptal edilmesi ve Sinpaş Yapı'yı kısmen devralması suretiyle gerçekleşen birleşme işlemine ilişkin pay dağıtım işlemlerine 04.04.2018 tarihinden itibaren başlandığı KAP'ta 04.04.2018 tarihinde duyurulduğundan, 05.04.2018 tarihinden itibaren BIST Pay Endekslerinin hesaplanmasında Sinpaş GMYO'nun paylarının sayısı 873.193.431,6610; fiili dolaşımdaki pay oranı ise %30 olarak dikkate alınacaktır.
24.11.2015 tarih ve 2015/116 sayılı Özsermaye Hallerinde Payların Teorik/Referans Fiyatlarının Belirlenmesi konulu düzenlemenin 6 ve 7.2. maddeleri gereğince, Sinpaş GMYO paylarının 05.04.2018 tarihinde teorik fiyatı 0,745 TL olarak alınacaktır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri