Sayfa 448/805 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Ali amca 1,3 milyon lot satmış ama hisse etkilenmedi çok şükür.....

Hepsini satıp gitsinler.....

2. Bu puştların her hareketi yalan dolan, bu kapsamda bakar isek bu satışlarda yalan, dolan ve niyetlidir muhakkak. Yani herhalde buradan gelecek paraya ihtiyaçları vardı da onun için satıyorlar' a ben inanmam, olsa olsa algı yaratma peşindedirler. YTD
    Son düzenleme : veysel karani; 04-04-2022 saat: 23:20.

3. Twitter da ortaklardan bi tanesi belirtmis, yegeninin hissesini gasp etmis 2006 da Onun tazminati icin odeme yapacak heralde . Demek ki adamin elinde para yok sak diye cikacak ki bedava sirket hissesi satiyor . Satarsin londradan bi ev odersin bedavaya sirket hissemi niye vereyim , demek ki gozden cikarmis sirketi

4. Alacağını hisse olarak istemiş olabilir mi yoksa cidden bu para için hissesini satıyorsa biz boşa bekliyoruz

5.  Alıntı Originally Posted by byrm Yazıyı Oku
    Hepsini satıp gitsinler.....
    İşte fark burada. Bir tarafta kendi malını yok pahasına satan patronlar diğer taraftan hissesinin arkasında her kademede kapı gibi duranlar. Tekfen = 10 KRDm olduğu günlerden bu yana 2-3 yıl geçti. Bu durumu sineye çekenlere hakaret etmek boşuna çaba. Beyhude çaba. Daha önce de dedim, şimdi de diyorum. Hisseyi elinde tutan bu güruh yani malın esas sahipleri tamamen defolup gitmeden işkenceye devam eder. Bundan dolayıdır ki satışları isabet olmuş.

YTD

bu nasil bir satis hirsidir arkadas

7.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Bu puştların her hareketi yalan dolan, bu kapsamda bakar isek bu satışlarda yalan, dolan ve niyetlidir muhakkak. Yani herhalde buradan gelecek paraya ihtiyaçları vardı da onun için satıyorlar' a ben inanmam, olsa olsa algı yaratma peşindedirler. YTD
    Evvelden verilen demeçlere, sözlere, hareketlere bakıp iyi niyetli ve şirketi ileriye götürecek vizyonları var diye aklımdan geçiriyordum, Sonrasında verilen demeçlerin sözlerin ve aksiyonların sonuçlarını zaman içinde görünce fikrim değişmeye başladı ve bunların topunun şirketten ne koparabilirim derdinde olan hırsızlar sürüsü olduğuna kanaat getirdim. Bilanço öncesi hareketlerden, iyi haber öncesi hareketlere, hisse satışlarından, çıkarttırılan düzmece hisse raporlarına, düzmece haberlere, alınan ve alınmayan kararlara kadar iliklerine işlemiş bunların serefsızlık. Ne diyeyim onlardan ve onlara bilerek yardım edenlerin bir taraflarından tek tek çıkar umarım bu yaptıkları.

8. berkerler 1,85 +1,85 milyon almış..21,62 den
    kimin malı bu acaba aldıkları

Sayfa 448/805 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •