Büyük resimde halka arz tarihinde 12 13 arasi gören senet büyük çanağı tamamladı şimdi kulpunu çiziyor çanak katlama hedefi 19 20 lira arası tabii uzun vadede 8.8 destek devam ediyor 2. Li tepe sonrası ytd
Büyük resimde halka arz tarihinde 12 13 arasi gören senet büyük çanağı tamamladı şimdi kulpunu çiziyor çanak katlama hedefi 19 20 lira arası tabii uzun vadede 8.8 destek devam ediyor 2. Li tepe sonrası ytd
Biraz bakındım N2 den N1 çıkanlara ozbal ve sonme sağlam fiyatlamış.darısı bizim yavru kuşa.ytd
baskı kurmaya devam et spek patron işbirliği
sen kapasite artırdın bizde bu baskıyla lot artırıyoruz
işimize geliyor buralardan hisse aldırman sorun değil bizde zaman çok
denizdeki ayhan abi adamsın walla verme bunlara elindeki malı satarken düşünselerdi
...Epey sakinleşmiş burası.Yurtdışı pazar durumu da sakin.
Mayıs ayı Denizli kimyasal ihracatı da epey düşmüş,2,5 mil usd civarı. Pandemi koşullarında ihracat sıkıntılı...
Bakalım Haziran verisi nasıl gelecek...
Tahtada bariz bir baskı var sanki epeydir.Yukarı kademeler hep dolu gösteriliyor nedense...
Pandemi süresince full çalışıyor fabrika. Ben de merak ediyorum ciro ne gelecek. Yurt dışı satışlarını iç piyasa ile mi telafi ettiler ! Gerçekten ilginç bir 2. çeyrek bilanço dönemi yaşayacağız. Umarım kapasite artışı da bu dönemde kendini belli eder ve pozitif ayrışırız 🙏 Kesinlikle YTD
Yarınki genel kuruldan bir şey çıkarmı?sanmıyorum ama bugun tahta dik durdu acaba?dedim...
Yer İmleri