Originally Posted by dobra Yani artvinin çiçek yahut kestane balına benzemez ama Edirnenin de karaçalı balı fena değildir reklamlaaar
Originally Posted by kanas yani artvinin çiçek yahut kestane balına benzemez ama edirnenin de karaçalı balı fena değildir reklamlaaar Ne kadar oldu oğlum görüşmeyeli tam hatırlayamadım yaşıma ver.
Yeğen hızlı çıktı abi. Artık rütbe merasimi gelmiş.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Originally Posted by izci yeğen hızlı çıktı abi. Artık rütbe merasimi gelmiş. Bir destek atın üstadım.
Originally Posted by dobra Ne kadar oldu oğlum görüşmeyeli tam hatırlayamadım yaşıma ver. Kamil amca en son lisede idim otobüste görüşmüştük 13-15sene civarı
Originally Posted by kanas kamil amca en son lisede idim otobüste görüşmüştük 13-15sene civarı Emir'de büyümüştür şimdi o zaman.
Originally Posted by dobra Emir'de büyümüştür şimdi o zaman. Emir İstanbul üniversitesi ekonometri bölümünü okuyor 1.90 boy bide box yapıyo tehlikeli Bi uşak oldu yani
Originally Posted by Kanas Emir İstanbul üniversitesi ekonometri bölümünü okuyor 1.90 boy bide box yapıyo tehlikeli Bi uşak oldu yani maşaallah.
Forum Rules
Yer İmleri