Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında, halen görevde olan 26 öğretmen gözaltına alındı. / Milliyet
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında, halen görevde olan 26 öğretmen gözaltına alındı. / Milliyet
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fıtch: Tl'deki baskı, enflasyon ve düşük rezervler, faiz artırımı ihtimalini artırıyor - bloomberg ht
fıtch: Düşük rezervler ve dış finansamn ihtiyacı “zayıf nokta” olmayı sürdürüyor- bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Trump’in önde olduğu Georgia’da fark 700’un altına düştü
Dünden: Kurun bu kadar yükselmesine rağmen Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatları geçen hafta 2,91 milyar dolar arttı (1,89 gerçek kişiler ve 1,03 tüzel kişiler)ve toplam 221 milyar dolar oldu.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bakan Kurum : Binaları az hasarlı ve hasarsız olanlar evlerine girebilir / NTV
Yer İmleri