Sayfa 449/997 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Eeeyyy mübarek VIX,
    Sen neden korkar,neden ürker habire heyecanlanırsın...
    Sen ne işe yararsın...
    Seni neden çiklemezler...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    Bugün de kazanamadım diyen varsa iyi düşünsün nerde hata yaptığını bulursa kazanmaya başlar,şu kuralı unutmayın, aklınızın hep bir köşesinde dursun. "her gün para dağıtıyorlar burda"

hayat hoş gerisi boş
    Ben kazanamadım. Artı Pazartesinden beridir dört gündür kaybettim. Arçelik Arçelik.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Eeeyyy mübarek VIX,
    Sen neden korkar,neden ürker habire heyecanlanırsın...
    Sen ne işe yararsın...
    Seni neden çiklemezler...
    Yükseklik korkusu var
    Tepelerde yamaçlarda
    Zirvelerde 3,5 atar

4. Bu akşamda maliye bakanı elvanı çıkarmışlar cnn turkte
    Belki o söyler 128 mil usd yi

5. Sabah makas 1200 puanin altini gördü, bi ara 2400 puana cikip tekrar 1700e düştü kapanista yine 2300. yani makasin toplam 2500 puan oynadigi bir gunde vadeli su an sadece 1700 puan artida ve burada bildigi icin para kazandığını dusunup kaybedenlere hatalarini bulma tavsiyesi veren insanlar var. bugun kazanan yarin kaybeder kumarhane burasi.
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    makas oyunu her zaman var.dun kapanışa yakın sistemler alda demiştim.long olan zaten kazandı.ister makas 1000 olsun ister 3000.

makas her zaman adil olsun diyorsan vobu hemen bırakın.

burada çıkarılması gereken,saatlik üstel ve 15 dakliklar al iken asla ters poz. almamaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    30- endeks aylık ortalamasını yukarı geçerek yeni bir sayfa açmış gibi görünüyor

(önümüzdeki bir kaç gün içinde sert aşağı dönmemesi koşuluyla, 1600'lü seviyelere kadar yürümesi büyük ihtimal.. 22 mart günü bıraktığı 1550-1580 boşluğu da teknik açıdan önemli

4 gün sonra resim şu şekilde

pazartesi aylık ortalamayı yukarı geçtikten sonraki 2 gün kırdığı yere geri çekildi ve bugünkü atakla yukarı gitme adına güçlü bi sinyal üreterek yaptı kapanışı.. long pozu tutmaya devam.. stop kriterim spot endeksin 1460 aşağı kırması

8. son iki gün 45 bin poz artışından sonra bugün 11 bin poz kapama olmuş.. yani faiz kararından sonra gelen alım bi kısım shortçuyu zarar kes'e zorlamış gibi görünüyor, karşı bacakta ise longçunun bi kısmı kar almayı uygun görmüş

normalde bu poz kapama negatif sinyal, ama faiz kararı gibi bi beklenti realize olduğu için doğal karşılamak lazım.. yine de yarın satış için tetikte olmak gerekir gibi görünüyor, kuvvetli açılış olursa affetmem diye düşünüyorum.. şimdilik

Sayfa 449/997 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •