Sayfa 449/1002 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    En önemli konu Biden’in Türkiye’ye davet edilmiş olmasıdır.
    Yarınki manşetleri görür gibiyim.
    Nasıl yani ortada davet var da cevap ne belli değil ki nasıl bir manşet olabilir

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    En önemli konu Biden’in Türkiye’ye davet edilmiş olmasıdır.
    Yarınki manşetleri görür gibiyim.
    hamdolsun caracas'ta dağıttığımız maskeler gündeme gelmemiş..!!

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Sn. Ressam demişti 8.31 i bekliyorum diye aynen öyle oldu. Bence doldur boşalt yapıyorlar büyük oynayanlar. Aynı borsa gibi. Bu sefer ki yükselişte 8.80 i geçeçek ilk hedef 9.50.
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yeni gittiği bir şehirde hangi otobüse bineceğini şaşıran genç , duraktaki şeref.izin birine '' Abi kırkkonaklara gider mi '' dediğinde ; şer.fsiz bakar ki otobüs kalabalık , durakta bekleyen de çok '' Yok kardeş bu geçmez sen bundan sonra gelene bineceksin '' der.

genç , teşekkür eder bekler, bekler zaman kaybı yaşar ve gelen otobüs aşırı yüklü olduğundan binemez. Bazı tiplere soru sormak akla zarar oluyor. En iyisi uygulamayı açmak...... Ben kendi uygulamamı kullanıyorum.
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Döviz yükselirken sık sık füze rampasına alkış tutanlar , düşerken neden sahip çıkmıyorlar. Sonuçta piyasa da sürekli yükseliş veya düşüş olmaz. Önemli olan neyin neden ne kadar olabileceğini öngörmektir. Pozisyonuma göre yükselişlerde ben de sevinirim ama düşüyorsa da zararına satmadığım sürece de üzülmem. Misal ; 8,31 den önce almadım fakat düşsün diye de karalar bağlamadım. O arada başka lezzetlere yöneldim.

Bu başlıkta çok derin insanlar var, ama işler milletin faydasına paylaşıma geldiğinde - kerizmiyiz - moduna ( ne demekse ) giriyorlar. Haliyle bizim millet de yüksek perdeden konuşanı, süslü laflar edeni takip ediyor. Aslında bazı dürüst arkadaşlar cümlelerinin arasına tüyo sokuşturuyorlar lakin popüler olmadıklarından okuyanlar yazanın adını görünce hızlıca geçebiliyor.

Olsun, görmeyi bilene çok şey katar. Bilmeyene zaten yaramasa daha iyi ..... Herkese bol kazançlar. Yatırım tavsiyesi lisanslı kuruluşlardan alınmalı.

4. TÜM SGK lı çalışanların aşı olmak yaş ayırdetmelisiniz herkes aşı alabilecek bakan açıkladı

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    TÜM SGK lı çalışanların aşı olmak yaş ayırdetmelisiniz herkes aşı alabilecek bakan açıkladı
    google translate mi bu

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Erdoğan-Biden görüşmesi sırasında Sedat Peker’den üst üste açıklamalar

https://tele1.com.tr/erdogan-biden-g...amalar-413768/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Erdoğan-Biden görüşmesi sırasında Sedat Peker’den üst üste açıklamalar

https://tele1.com.tr/erdogan-biden-g...amalar-413768/
    Ülkem adına artık bu iddiaların doğru olmamasını istiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    google translate mi bu
    Alkol almış kişinin translate i oluyor bu kadar

Siri nimetinin katkıları var tabi o yadsınamaz konuşarak yazmada

Sayfa 449/1002 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz