Sayfa 449/981 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Endeksi bugün açmasa mı bizimkiler
    Sıradan bir insan

2. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. bakın arkadaslar borsa olsun kripto olsun bunlar hayal dünyası elindekini bir seye cevirmedigin sürece hikayesin ... hani icinizde kat yat arsa alan var mı ? cok var 10-30 yıldır debelenip durmaca aynı at yarısı gibi şu atı yazsaydım köseydim .. ben borsaya girerken 2 üstada sordum hatta biri su an üst düzey burokrat .. bana sunu dediler gülerek emin misin ? yani 20-25 yıllık borsa gecmisi olan kisiler bile beni o zaman uyardılar )) yani gidin 500 m2 yer alıp üstüne 70 bine konteynr alıp hayatınızı yasayın bosverelim
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Welcome to the Black Monday...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ha bugün bizim bide yalancı tuik var
    bakalım 2.69 altı getirebilecek mi
    Yargıtay 7. Ceza Dairesi Eski Onursal Üyesi Seyfettin Çilesiz, açıklanan düşük enflasyon verileri nedeniyle geçinemediğini belirterek Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) dava sürecini başlattı. Çarşıya, pazara, markete uymayan resmi enflasyon verileri nedeniyle emekli aylığına düşük zam yapıldığı için maaşının eridiğini belirten Çilesiz, TÜİK’ten enflasyon verilerinin düzeltmesini talep etti. Çilesiz’in başvuru dilekçesini TÜİK’e ileten Avukat Ali Erdem Gündoğan, 30 gün içinde yanıt verilmemesi halinde TÜİK’e dava açacaklarını ifade etti.

30.7.2024

Birşey çıkacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var ,daha önce de dava denemeleri oldu başka şahısların

https://www.sozcu.com.tr/emekli-yarg...-e-dava-p69693

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bakın arkadaslar borsa olsun kripto olsun bunlar hayal dünyası elindekini bir seye cevirmedigin sürece hikayesin ... hani icinizde kat yat arsa alan var mı ? cok var 10-30 yıldır debelenip durmaca aynı at yarısı gibi şu atı yazsaydım köseydim .. ben borsaya girerken 2 üstada sordum hatta biri su an üst düzey burokrat .. bana sunu dediler gülerek emin misin ? yani 20-25 yıllık borsa gecmisi olan kisiler bile beni o zaman uyardılar )) yani gidin 500 m2 yer alıp üstüne 70 bine konteynr alıp hayatınızı yasayın bosverelim
    Ne zaman düşse borsadan çıkın diyorsunuz artış başladığında da kağıt soyleyip duruyorsunuz. Biz en azından VOB yapman diyoruz siz borsadan komple çıkın diyorsunuz... Bu iş size göre değil kabul edin isterseniz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    11647 den bende lönkledim vicente başkan

https://www.youtube.com/watch?v=ev2_4XeUVwo

VIOP açılışı nasıl arkadaşlar?

Sayfa 449/981 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon