Sayfa 45/690 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 353 - 360 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Hadi esem guldur biraz yuzumuzu .sevincimiz kursagimizda kalmasin patlat guzel haberleri .

2. kaptırdık mustang hisselerimizi 26 krş tan. şimdi böyle öküz gibi arkkasından bakıyoruz. ne güzel bir mustang alacaktık arkasına da esem spor sağolsun yazacaktık. neyse elinde tutan arkadaşlarları tebrik ederim. hayırlı olsun.

3. İflastan kurtulduktan sonra 4 lira olan esems, yıllardır süründürdü bizi. Burada çok çok uzun süredir günlük 500 lira bin iki bin lira gibi komik rakamlarla işlemler oldu. Hisseye sahip büyük çoğunluk 3 lira ve civarında maliyetli. 2.25 lerde falan durduğunda bile kol kesmeyip bekledik. 0,40 kuruşlar falan komik rakamlar bizim için. Umarım maliyetimizi kurtarırız.

Zaten şu elektropark birleşmesi ve cankurtaran hakim ortaklığı vb olmasaydı belki de 3-4 liralardan aldıklarımızı 6-7 liraya satacaktık. Ama bi de bunlar iflas davası görünce iyice çamura battık. Bakalım, iflastan kurtulduk. Borç ödendi. Esems aslında çok önemli markaları getirmiş bir şirket. Umarım tekrar eski iflastan kurtulduğunda yaptığından bile çok çok daha iyi hareket eder. Zira bizi ancak o kurtarır.

3 lira 4 lira maliyetli biri için de ha 0,40 kuruş ha 0.90 kuruş farketmez bence. Umarım asıl 3 4 lere gelir de bi an önce maliyetleri kurtarırırz.
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by kdrhsmkb Yazıyı Oku
    İflastan kurtulduktan sonra 4 lira olan esems, yıllardır süründürdü bizi. Burada çok çok uzun süredir günlük 500 lira bin iki bin lira gibi komik rakamlarla işlemler oldu. Hisseye sahip büyük çoğunluk 3 lira ve civarında maliyetli. 2.25 lerde falan durduğunda bile kol kesmeyip bekledik. 0,40 kuruşlar falan komik rakamlar bizim için. Umarım maliyetimizi kurtarırız.

Zaten şu elektropark birleşmesi ve cankurtaran hakim ortaklığı vb olmasaydı belki de 3-4 liralardan aldıklarımızı 6-7 liraya satacaktık. Ama bi de bunlar iflas davası görünce iyice çamura battık. Bakalım, iflastan kurtulduk. Borç ödendi. Esems aslında çok önemli markaları getirmiş bir şirket. Umarım tekrar eski iflastan kurtulduğunda yaptığından bile çok çok daha iyi hareket eder. Zira bizi ancak o kurtarır.

3 lira 4 lira maliyetli biri için de ha 0,40 kuruş ha 0.90 kuruş farketmez bence. Umarım asıl 3 4 lere gelir de bi an önce maliyetleri kurtarırırz.
    Ytd
    hiç unutman 1.06 maliyetle 3,81 den çıkmıştım. ne günlerdi be.... ama o paranın hepsini de ana paramla birlikte gezi olaylarında varantlarda kaybetmiştim. içinden 1000 lira bile harcamadan hem de hepsini....

5. şirkette emine hanım vardı o zamanlar. telefonla bağlanır bişiler öğrenmeye çalışırdık. kadın bize hep pozitif davrandı, hisselerimize belki o zamanlar bundan dolayı sahip çıkmıştık. greeneyes vardı, ertuğrul abi vardı,... işin tuhafı esemden kazandığımız paranın tek kuruşunu üçümüz de harcayamadık bildiğim kadarıyla. üçümüzünde yatırım hesabında gözükmekten öteye gitmemişti..... üçümüz de batmıştık...
    hey gidi....

6. 0.37 den ben de maliyetlendim bugün....Yarın 0.43 ten satmaya çalışacağım.....!!!!!

17822 lot aldım...Borsadaki tüm paramı buna yatırdım....6594 tllik esems aldım.....Bu parayla kümesi büyüteceğim.....28 temmuz son günüm......9 gün içinde borsadaki tüm paramı çekmek zorundayım......!!!!!!

Ama son bir vurgun yapayım dedim ESEMS te....!!!!

Alış sebebim budur....!!!

Dokunmayın yakar !!!!! Evdeki hesabınız çarşıya uymaz, 3'e aldığınızı 4'e vermeyi planlarken 1'e verilirsiniz.. Bizi uyaran olmadı :-(

8. Gerçekleşen işlemler:

13:55

0.37 - 50 lot
    0.37 - 225 lot
    0.37 - 150 lot
    0.37 - 2 lot

Tavan olduktan sonra, öğleden sonraki açılışta sadece 158 liralık satan olmuş. Yazıyla yüz elli sekiz lira...
    Yıllardır üç kuruşluk hacimlerle süründü. Şimdi tabi ki bu sürünme aşamasında düşük maliyetli alan 3 5 kişi olmuştur ve onlar azıcık karı görünce satacaktır. Ama iflas davası kapandı, sahibi olduğumuz elektropark ve hakim ortak cankurtaran (yani hissenin 4 liradan 0,25 e kadar düşmesinin sebepleri) borçlarını ödemişler ve iflastan kurtulmuşlar. Gerçekte çok bi şey olmadı evet ama bunlar olmasaydı hisse şu anda 4 liraydı bunu da unutmayalım. Şimdi adamların borcunu ödeyebilme kabiliyetinde olduğu anlaşıldı en azından. Hisse kurallar kaideler gereği tekrar birden 3 - 4 lira olmuyor.

Akcaye'nin yazdıklarını hatırlıyorum. Bende de vardı o zaman hisse hatta her gün bir maaş kadar kar yazıyordu. (Ben de aynı durumdayım dostum, neredeyse tamamını bu şirkete güvenip 10 lira olacak gözaltından çıkacak beklentisiyle batırdım. Hatta 3 - 4 liralardan çok yeni eklemeler yaptım) Bir defa ben de tavan serisi durunca 2,50 lerde falan yanlış hatırlamıyorsam o civarda, şirketi arayıp dediğiniz kadınla görüşmüştüm. Ne oldu iflas durumuyla ilgili başka bir şey mi var falan diye. Yatırım danışmanı edasıyla, borsada böyle doldur boşaltlar olur, ki sağlıklı çıksın vb. bi şeyler söylemişti. Gerçekten de belki düşük maliyetli bazıları karını realize ettikten sonra oradan tekrar bi %80 daha kar yazmıştı. Aslında şu an ile o zamanki esems aynı esems.

0,30 kuruşlardan 1,50 lere gelip orada da İflastan kurtulup 1,50 lerden 4,50 lere giden esems... Ama sonra katakulliler döndü elektropark ve cankurtaran başa bela oldu. Artık spk'daki fetöcü uzmanlar vb. de ayıklandıysa artık bu tarz şeylere göz yumulmayacaktır diye düşünüyorum. Bu allahın belaları da iflas etmeyip borçlarını ödediklerine göre tekrar eski günler görülebilir, paralarımız maliyetleri kurtarır umuduyla..

Tabi herkesin kendine göre yeri vardır. Balon yükselmeler olduğu gibi, hacimsiz ve boş boş düşüşler de olur. Esemsin düşüşte 2,5 ve 1,5 daki yerlerde hacim yaptığını, 1,50 un altında maliyetlenenlerin hemen hemen yok a yakın olduğunu düşünüyorum. Buralardan adamakıllı mallanabilecek büyük girecek kimsenin olmaması ümidiyle. Umarım ky 3 liraya aldığını çakallara 50 60 kuruşa kaptırmaz, ve o çakallar 60 kuruştan alıp 1,80 e satarak kar etmezler. Şimdilik belki karışmazlar, çünkü yüksek maliyetli bizlerden kimse buralardan yüksek miktarda mal koparamaz, ama belli yerlerde o mallara göz dikip daha sonra 4 - 5 liralardan tekrar yeni KY lere pazarlama derdine düşebilirler.

ytd.

Sayfa 45/690 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •