Sayfa 45/948 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 353 - 360 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. IMG_1968.jpg

Turksihbulls diyor
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

2. RSI pozitif uyumsuzluk mevcut.

IMG_1977.jpg
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

3. 1.81 e göz kırpıyor

4. Cok tehlikeli izledigim kadariyla sonn1 haftadir.tek tek alan satani kontrol ediyolarki boyle fiyat ve hacim oynak..

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. kademeleri atabilecek kimse yok mu?

6.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Cok tehlikeli izledigim kadariyla sonn1 haftadir.tek tek alan satani kontrol ediyolarki boyle fiyat ve hacim oynak..

Borsada böyle spek görmemişsinizdir, ben şahsen görmedim. 1 lotu sayıyorlar, dikkatli olunmalı !! ytd

7.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Borsada böyle spek görmemişsinizdir, ben şahsen görmedim. 1 lotu sayıyorlar, dikkatli olunmalı !! ytd
    10 gundur alcam diye bakiyom.tuh kacirdik diyom yine dusuyo.amaci mal toplamakmi gunlukcu carpmakmi mal satmakmi bilmiyom.

8. Kaçan birşey yok dostum. Hiç almazsan bulaşmazsın, bulaşmazsan seni kazıklayamazlar. Öyle acımasızlar ki, aç grafiğe bak, 2010 ve 2012 de 2 kere beni çarptılar. Emeklerimiz hep zayi oldu, acemi falan da değiliz sen düşün. Amaç günlük veya haftalık hareket eden tiplere yukardan mal verip onların malını aşağıdan almak bu kadar. Arada %30 gider sonra daha fazla düşer. Kimseye hayrı olmayan bir tahta işte daha ne diyim. He bir gün bizleri yanıltsın diye çok bekledik ama yaşlandık. Beni bitirdi, çok kızdım ama yenildim evet adamlar işini iyi yapıyor. ytd

Sayfa 45/948 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •