Sayfa 45/969 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 353 - 360 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Sn Horasanlı'ya merhaba diyelim, genel kurulda kendisiyle bir tanışıklığımız oldu.

Birkaç küçük bilgiyi paylaşmakta sakınca görmüyorum.
    Şirketi bugün için en heyecanlandıran yatırımlarından biri Nevotek'tir.
    Hazırladıkları yazılımın otellerin müşteri ihtiyaçlarına ön alma konusunda bir farklılık yaratacağı söyleniyor. Piyasanın bu ürüne nasıl yanıt vereceği henüz belirsiz.

Ortopro geçirdiği zor zamanları atlatmış deniyor, bu yıla iyi başlamış.

Sportive yatırımına piyasa yüz vermedi. Baktığınız zaman ilave %23 lük hisse için 27,5 mio ödedi.

Şüphesiz bu artırım ihtiyaçtan yapıldı ve diğer ortaklar rüçhan hakkından yararlanmadığı için
    bütün paylar %1 lik pay başına yaklaşık 1,2 mio lira ödenerek İş Girişim'e kaldı.
    Bu pay değerinin yüksek olduğunu kabul etsek bile adil fiyat olarak kabul ediyorsak şirketin yatırımına güvenini
    ve değerlemelerin defterde görünen tutarın üstünde olabileceğini gösterir.

Numnum'da işler iyi gitmiyor görünse de güçlü bir markamız var.

Radore özellikle bireysel tarafta hızlı büyüyor görünüyor fakat piyasada ( metrekare olarak ifade ediliyor) şimdilik kapasite fazlası varmış.

Tatilbudur yatırım atağına geçti. Baş ağrıtacak bir yatırıma benzemiyor.

2. Sn.noreply. Sonuç olarak satışa hazır bir iştirak göremiyorum. İştiraklerdeki paylarımız arttı ama ne yazıkki iştiraklerde ekonomik olarak bir büyüme yok. Hatta bazılarının piyasa değeri düşmüş. Bedelli sermaye arttırımlarını bu kötü gidişin bir sonucu olarak değerlendiriyorum. Umarım tez zamanda bu görüntü değişir.

GT-I9505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku
    Sn.noreply. Sonuç olarak satışa hazır bir iştirak göremiyorum. İştiraklerdeki paylarımız arttı ama ne yazıkki iştiraklerde ekonomik olarak bir büyüme yok. Hatta bazılarının piyasa değeri düşmüş. Bedelli sermaye arttırımlarını bu kötü gidişin bir sonucu olarak değerlendiriyorum. Umarım tez zamanda bu görüntü değişir.

Benim düşüncem de bu yönde, bu sene de iştirak satışı bekliyorum. Alış hiç mi hiç beklemiyorum(7 şirket incelemek nedir Allah aşkına) Tekkeyi beklemeye devam. İştirak çıkışı olsa bile 2 leri göremeyecek leş bir kağıt.

4. Arkadaşlar sn noreply ile bir önceki yılda da genel kurulda bir iki dakika ayak üstü konuşabilmiştik benim ani işim nedeniyle maalesef konuşamadık ancak bu yıl (2017) yine genel kurulu beraber izleme şansım oldu az bir zamanda olsa konuşma ve tanışma fırsatım oldu bu beni çok mutlu etti çünkü sn noreply in kendisini mükemmel derecede ifade eden çok değerli bilgi birikimi olan medeni cesareti olan ve burada yazdıklarıda çok doğru olan bilgiler olması nedeniyle gerçekten dürüst ve takdire şayan bir arkadaş
    onun yazılarını çok dikkate almanızda yarar olduğunu ileride görebilirsiniz o zaman banada hak vereceğinizi umarım
    buraya bişeyler yazarken gerek o gerek ben yazabileceğimiz kadar yazabiliyoruz diğeri spekülasyona girer diye fazla detaya girmiyoruz ancak tabiki genel kurula bizzat katıldığınızda ilk ağızdan daha doyurcu bilgi taraması ve yoklaması yapabiliyor ve ona görede öngörüde bulunabiliyorsunuz özellikle sn norepley i dikkate almanızı tavsiye edebilirim asla boş yazmadığına şahidim ayrıca kendisine bu vesileyle selamlarımı yollluyorum

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Sportive yatırımına piyasa yüz vermedi. Baktığınız zaman ilave %23 lük hisse için 27,5 mio ödedi.
    Toksöz ile ilgili bir analiz yapalım ;
    İsgsy 110 mio cirosu olan Toksöz ün %58,5 ini 24 mio TL ( 1,8 TL/$ ) Kasım 2012 de aldı.
    Mayıs 2017 de cirosu 170 mio olan Toksöz ün %33 ünü 27,5 mio TL ( 3,55 TL/$ ) aldı.

Hesabım yaklaşık değerler olup dolar bazında cirosu artan bir şirketi hisse oranları yaklaşık aynı fiyat üzerinde alım gerçekleşmiştir. Bu durumda İsgsy payını ucuz bir şekilde arttırmış oluyor...

2012 deki habere göre beş yıl içinde Toksöz 350 mio ciroya ulaştırma hedefleri var. İsgsy, Toksöz şirketini borsada halka arz etmeyi planlıyorlar.

Kaynak : http://m.sabah.com.tr/ekonomi/2012/1...ora-ortak-oldu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,362
    Sevgili ortaklarım ,
    Tüm aldığınız ve sahip olduğunuz bilgiler ışığında ISGSY için
    Önümüzdeki 6 Ay içerisinde satış konusunda ( Havalar da müsait değil ama ) bir gelişme beklentiniz var mı ?
    Bir de borsamız çıkarken ısrarla aşağı basılmasını nasıl yorumluyorsunuz ?

Teşekkürler ,

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Sn Horasanlı'ya merhaba diyelim, genel kurulda kendisiyle bir tanışıklığımız oldu.

Birkaç küçük bilgiyi paylaşmakta sakınca görmüyorum.
    Şirketi bugün için en heyecanlandıran yatırımlarından biri Nevotek'tir.
    Hazırladıkları yazılımın otellerin müşteri ihtiyaçlarına ön alma konusunda bir farklılık yaratacağı söyleniyor. Piyasanın bu ürüne nasıl yanıt vereceği henüz belirsiz.

Ortopro geçirdiği zor zamanları atlatmış deniyor, bu yıla iyi başlamış.

Şüphesiz bu artırım ihtiyaçtan yapıldı ve diğer ortaklar rüçhan hakkından yararlanmadığı için
    bütün paylar %1 lik pay başına yaklaşık 1,2 mio lira ödenerek İş Girişim'e kaldı.
    Bu pay değerinin yüksek olduğunu kabul etsek bile adil fiyat olarak kabul ediyorsak şirketin yatırımına güvenini
    ve değerlemelerin defterde görünen tutarın üstünde olabileceğini gösterir.

Numnum'da işler iyi gitmiyor görünse de güçlü bir markamız var.

Radore özellikle bireysel tarafta hızlı büyüyor görünüyor fakat piyasada ( metrekare olarak ifade ediliyor) şimdilik kapasite fazlası varmış.

Tatilbudur yatırım atağına geçti. Baş ağrıtacak bir yatırıma benzemiyor.
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sn noreply ile bir önceki yılda da genel kurulda bir iki dakika ayak üstü konuşabilmiştik benim ani işim nedeniyle maalesef konuşamadık ancak bu yıl (2017) yine genel kurulu beraber izleme şansım oldu az bir zamanda olsa konuşma ve tanışma fırsatım oldu bu beni çok mutlu etti çünkü sn noreply in kendisini mükemmel derecede ifade eden çok değerli bilgi birikimi olan medeni cesareti olan ve burada yazdıklarıda çok doğru olan bilgiler olması nedeniyle gerçekten dürüst ve takdire şayan bir arkadaş
    onun yazılarını çok dikkate almanızda yarar olduğunu ileride görebilirsiniz o zaman banada hak vereceğinizi umarım
    buraya bişeyler yazarken gerek o gerek ben yazabileceğimiz kadar yazabiliyoruz diğeri spekülasyona girer diye fazla detaya girmiyoruz ancak tabiki genel kurula bizzat katıldığınızda ilk ağızdan daha doyurcu bilgi taraması ve yoklaması yapabiliyor ve ona görede öngörüde bulunabiliyorsunuz özellikle sn norepley i dikkate almanızı tavsiye edebilirim asla boş yazmadığına şahidim ayrıca kendisine bu vesileyle selamlarımı yollluyorum
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sevgili ortaklarım ,
    Tüm aldığınız ve sahip olduğunuz bilgiler ışığında ISGSY için
    Önümüzdeki 6 Ay içerisinde satış konusunda ( Havalar da müsait değil ama ) bir gelişme beklentiniz var mı ?
    Bir de borsamız çıkarken ısrarla aşağı basılmasını nasıl yorumluyorsunuz ?

Teşekkürler ,

Sn @Baygeorge ayını bilemem ancak tüm yatırımlar olgunlaşmış armut gibi satılacak kıvamdalar edindiğim izlenimdir . temennimiz tez zamanda olması

8.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sn @Baygeorge ayını bilemem ancak tüm yatırımlar olgunlaşmış armut gibi satılacak kıvamdalar edindiğim izlenimdir . temennimiz tez zamanda olması
    Hangi verilere göre olgunlaşmış. Açarsanız sevinirim. Bizde bilgilenmiş oluruz.

Sayfa 45/969 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •