Sevgili ortaklarım ,
Tüm aldığınız ve sahip olduğunuz bilgiler ışığında ISGSY için
Önümüzdeki 6 Ay içerisinde satış konusunda ( Havalar da müsait değil ama ) bir gelişme beklentiniz var mı ?
Bir de borsamız çıkarken ısrarla aşağı basılmasını nasıl yorumluyorsunuz ?
Teşekkürler ,

Originally Posted by
noreply
Sn Horasanlı'ya merhaba diyelim, genel kurulda kendisiyle bir tanışıklığımız oldu.
Birkaç küçük bilgiyi paylaşmakta sakınca görmüyorum.
Şirketi bugün için en heyecanlandıran yatırımlarından biri Nevotek'tir.
Hazırladıkları yazılımın otellerin müşteri ihtiyaçlarına ön alma konusunda bir farklılık yaratacağı söyleniyor. Piyasanın bu ürüne nasıl yanıt vereceği henüz belirsiz.
Ortopro geçirdiği zor zamanları atlatmış deniyor, bu yıla iyi başlamış.
Sportive yatırımına piyasa yüz vermedi. Baktığınız zaman ilave %23 lük hisse için 27,5 mio ödedi.
Şüphesiz bu artırım ihtiyaçtan yapıldı ve diğer ortaklar rüçhan hakkından yararlanmadığı için
bütün paylar %1 lik pay başına yaklaşık 1,2 mio lira ödenerek İş Girişim'e kaldı.
Bu pay değerinin yüksek olduğunu kabul etsek bile adil fiyat olarak kabul ediyorsak şirketin yatırımına güvenini
ve değerlemelerin defterde görünen tutarın üstünde olabileceğini gösterir.
Numnum'da işler iyi gitmiyor görünse de güçlü bir markamız var.
Radore özellikle bireysel tarafta hızlı büyüyor görünüyor fakat piyasada ( metrekare olarak ifade ediliyor) şimdilik kapasite fazlası varmış.
Tatilbudur yatırım atağına geçti. Baş ağrıtacak bir yatırıma benzemiyor.

Originally Posted by
HORASANLI
Arkadaşlar sn noreply ile bir önceki yılda da genel kurulda bir iki dakika ayak üstü konuşabilmiştik benim ani işim nedeniyle maalesef konuşamadık ancak bu yıl (2017) yine genel kurulu beraber izleme şansım oldu az bir zamanda olsa konuşma ve tanışma fırsatım oldu bu beni çok mutlu etti çünkü sn noreply in kendisini mükemmel derecede ifade eden çok değerli bilgi birikimi olan medeni cesareti olan ve burada yazdıklarıda çok doğru olan bilgiler olması nedeniyle gerçekten dürüst ve takdire şayan bir arkadaş
onun yazılarını çok dikkate almanızda yarar olduğunu ileride görebilirsiniz o zaman banada hak vereceğinizi umarım
buraya bişeyler yazarken gerek o gerek ben yazabileceğimiz kadar yazabiliyoruz diğeri spekülasyona girer diye fazla detaya girmiyoruz ancak tabiki genel kurula bizzat katıldığınızda ilk ağızdan daha doyurcu bilgi taraması ve yoklaması yapabiliyor ve ona görede öngörüde bulunabiliyorsunuz özellikle sn norepley i dikkate almanızı tavsiye edebilirim asla boş yazmadığına şahidim ayrıca kendisine bu vesileyle selamlarımı yollluyorum
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri