Bugünde dandik halk yatırım girdi.15000 ARTIDA.O DA GEÇEN AY NET SATICIYDI.HİSSENİN BURAYA DÜŞMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERDEN.ÇOK HIZLI BİR YUKARI HAREKET OLURSA BU HAFTA HİÇ ŞAŞIRMAM.Y.T.D.
Bugünde dandik halk yatırım girdi.15000 ARTIDA.O DA GEÇEN AY NET SATICIYDI.HİSSENİN BURAYA DÜŞMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERDEN.ÇOK HIZLI BİR YUKARI HAREKET OLURSA BU HAFTA HİÇ ŞAŞIRMAM.Y.T.D.
Oynayın bakalım.Tahta bomboş.Bugünde alıcı olarak TEB i görevlendirmişler.Sakın satmayın.Mal toplamaya çalışıyorlar.İş bir türlü girmiyor.Bir yüklü girse en az %20 yukarı.Y.T.D.
dün deney yaptım.Gereçekten malı kapmaya çalışıyorlar.ancak bir spekülatöt gördünüz 72000 bin lotu nasıl1300 dan el değiştirdi.Alan 2 gün öncede yazdığım gibi yükseltmeye çalışacak kaptıranlar düşürmeye çalışacaklar.Dediğim gibi hjeyecanın ateşi dün verildi.Acaip sert hareketlere hazırlanın diyorum.Y.T.D.
Gedik almaya devam 140 -150 lerden sattığı malları son 15 gün içerisinde geri aldı.100 bin lottan fazla malı geri aldı.fakat kim sattı.oyuna gelmeyin.y.t.d.
Dün milleti yine oyuna gedik getirdi.Kim satıyor bunlara yahu.Dün de 50 bin lotu kaptı.şaştım kaldım.Kalın yerinizde diyorum.Satanlar yandı hareketi yine gedik başlatacak heralde.Y.T.D.
gedik bugün aldıklarını halka transfer ediyor.halk yükseltmeden vermez.58 bin lotu halka transfer etti.Sakın satmayın malınızı .y.t.d.
Yer İmleri