Sayfa 45/804 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 353 - 360 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by Arkeo_Antik Yazıyı Oku
    sayin primera ulkemizde uzun vadeli yatirim8n suresi nedir? size gore.mesela benimki 1 aydir.maksimumda 3 ay olmasi gerektigini dusunurum.tabi zamanlama konusunu iyi belirleyebilirsek..bence hangi araci kurum nerden alirsa alsin o verir oburu alir onlarda ticaret yapmak zorunda.selamlar.ytd.
    Şöyle izah edeyim. Ben bu hisseye grafiğini inceleyerek giriş yaptım.(kendime gore,profesyonelce değil tabi) Hissenin dönüş yaptığı en yuksek nokta ile giriş yaptığım fiyat arasında kendim için bir satış rakamı belirledim. Bu rakama gelmesi için ne kadar beklemem gerekiyorsa da bekliyecegim. Bu da benim için bir yıl, 2 yıl veya daha fazlası. Uzun vade benim için ne kadar beklemem gerekiyorsa o kadardır. Sanırım genelde iniş çıkışları takip edemeyenler için bu yöntem daha sağlıklı diye düşünüyorum. Ha borsa yatırımcısı için doğrumu dersen belkide değildir. Ancak böyle davranmak su andaki en iyi davranış diyebilirim. Çünkü uzmanlar'ın önerilerine gore yaptığım yatırımlarım 3-5 kazandırkı sonra toptan başka bir hissede verdirdi. Kendime gore sağlığımı korumanın en iyi yolu bu bence.

Sent from my ASUS_Z002 using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by Primera Yazıyı Oku
    Şöyle izah edeyim. Ben bu hisseye grafiğini inceleyerek giriş yaptım.(kendime gore,profesyonelce değil tabi) Hissenin dönüş yaptığı en yuksek nokta ile giriş yaptığım fiyat arasında kendim için bir satış rakamı belirledim. Bu rakama gelmesi için ne kadar beklemem gerekiyorsa da bekliyecegim. Bu da benim için bir yıl, 2 yıl veya daha fazlası. Uzun vade benim için ne kadar beklemem gerekiyorsa o kadardır. Sanırım genelde iniş çıkışları takip edemeyenler için bu yöntem daha sağlıklı diye düşünüyorum. Ha borsa yatırımcısı için doğrumu dersen belkide değildir. Ancak böyle davranmak su andaki en iyi davranış diyebilirim. Çünkü uzmanlar'ın önerilerine gore yaptığım yatırımlarım 3-5 kazandırkı sonra toptan başka bir hissede verdirdi. Kendime gore sağlığımı korumanın en iyi yolu bu bence.

bunu yapabiliyorsaniz tebrikler sn primera insallah mukafatini hep birlikte aliriz.

3. Inşallah. Bu hisseye de güveniyorum nedenini bilmiyorum. Bir his sadece. Ama oyuncular bırakmıyor. Tahta sahipleri de (patronlar ile beraber hareket ediyorlar kanaatimce ) bir zaman sonra hisseyi layık olduğu yere götürüp oturtacaklardir diye düşünüyorum . Saygılar. Ytd.

4. Neler oluyor? Gedik zararına çıkıyor mu 557000 lot mal varken elinde? Ya da metroyu mu kovalıyorlar? Hacim düşük. Endeks şişmiş. Yoksa buradaki yorumları mı okudular? Burdayız biz.

5. Demeye kalmadı ki 200 000 lot 4,54 den aldığını 4,49 dan verdi sanırım metro

6.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Demeye kalmadı ki 200 000 lot 4,54 den aldığını 4,49 dan verdi sanırım metro
    Nerden baktığına bağlı herşey.
    200 bin lotu tek kalemde birileri de aldı/ veya geri aldı.

7. Geri almışlardır diye umuyorum

Sayfa 45/804 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •