Sayfa 45/243 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1942 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Ben de ise gidiyorum. Herkes evine ben ise bu saatte.

Hoscakalin

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ben de ise gidiyorum. Herkes evine ben ise bu saatte.

Hoscakalin
    Para Babaları çalışmaya ihtiyaç duyar mı ki? [emoji16]

İstanbulda cok guzel seyler var denenmesi gereken. Her kulturden insan olunca mutfaklar da çeşit çeşit oluyo heralde. Ben daha cok Akdenize kiyisi olan ülkelerin mutfaklarini begeniyorum. Etli seylerden cok hoşlanmıyorum. İcinde renk renk sebzeler olan seyler daha hosuma gidiyo...kumpir gibi [emoji16]

Kumpir belki Ortaköy de yenir ama emin olun İzmir'de yapilir ...

Selamlar, hayirli isler

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Dow da kademeli satis yapıyorum üç gündür. Her 50 puanda bir. Bu sistemi oturtucam insallah dowda. Öyle ki ekran takibi yapmadan icim rahat sekilde gündelik işlerime odaklanabileyim.

Kademeli pozisyon girip kademeli kapatıyorum. Cok ağırbaşlı islemler oluyor benim icin

33080 full çıkmış olacağım.
    Sadece hacim bazlı bir strateji oluşturmaya çalışıyorum bugünlerde. Kağıt üzerinde gayet iyi görünüyor. Ama hedef ve stop belirlemede sorun yaşıyorum. Yani sadece hacmi kullanarak bunlara karar veremiyorum. ama şu an itibariyle diyebilirim ki hacimle genel trend belirleme noktasında bayağı yol katettim.

düzgün çalışırsa sadece bu strateji ile işlem yaptığım ek bir hesap açmayı düşünüyorum. Olabildiğince daha az ekrana bakmamı gerektiren, daha az strese neden olan bir strateji oluşturmak hep hayalim oldu.

Aman estagfirullah ben kim para babasi olmak kim. Gönlü zenginlerdenim
    Fakirlikte zenginlikte guzel ya. Kafan iyi olacak. Dunyadaki zamanımız sınırlı zaten. Takılmamak lazım çok. Sana layık görülen neyse o. Hakkına razı olacaksın.

Sanirim İzmir desiniz. Gittiğimde mutlaka denicem kumpirini

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Sadece hacim bazlı bir strateji oluşturmaya çalışıyorum bugünlerde. Kağıt üzerinde gayet iyi görünüyor. Ama hedef ve stop belirlemede sorun yaşıyorum. Yani sadece hacmi kullanarak bunlara karar veremiyorum. ama şu an itibariyle diyebilirim ki hacimle genel trend belirleme noktasında bayağı yol katettim.

düzgün çalışırsa sadece bu strateji ile işlem yaptığım ek bir hesap açmayı düşünüyorum. Olabildiğince daha az ekrana bakmamı gerektiren, daha az strese neden olan bir strateji oluşturmak hep hayalim oldu.

Inanir misiniz ben de bunu düşündüm bir ara. Hacim ve mum bar ilişkisi üzerindeydi. Bisey çıkarabilir miyim acaba dedim. Üstünde durmadım cok. Bolingerlere odaklandım. Boşta kalırsam tekrar düşünücem.
    Diğer sistemlere entegre de ederiz.

Bence kesinlikle bisey çıkar. Calismak lazim

Kripto para calismalariniz nasil gidiyor bu arada?

Gbpcad yukarida bir sinyal olustu. Alim girmek istiyorum ama asagida 1.68 de bir gapi var gözümü korkutuyor.

Biraz daha izliyim bakim.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Yeni geldim eve... 7 'de kapanıyormuş meğer kafeler falan...

Altta kalmamak için kumpiri övdüm ama aslında şuranın kumpiri iyidir, buranın kumpiri iyidir diyecek kadar gezip görüp yemedim. Ama herkes gibi youtube da yemek videolarını izliyorum Bu arada kumpir değil, son dakika vazgeçip Mantarlı Makarna yedim. Namıssızlar çok güzel yapıyor. Hava soğuk olmasa bi porsiyon daha yeminlen yerdim. (Yemek konusu açılınca hep çenem düşer)

Hacme gelince - dediğim gibi olabildiğince az ekrana bakmayı gerektiren, işlem başarı yüzdesi %60 civarı olan, genel trend belirlemek noktasında isabetli, ancak net SL TP seviyeleri vermeyen bir strateji var kafamda. Çok basit ve mekanik. Çoğu zaman siz de bilirsiniz ki %100 yenme oranı arayışı gözümüzü kör ediyor. O yüzden %50-60 performanslı (yenme oranlı) stratejileri çoğumuz küçümseyip görmezden geliyoruz. Ben FX te en büyük adımlarımı hep normalde gördüğüm şeylere farklı açılardan bakmaya kalkışmakla attım. Benim açımdan en azından böyle..

Kriptolara gelince - herkes gibi ben de ilgi duyuyorum. Range muhabbeti iyi güzel hoş ama fazlasıyla "zapt edilemez" olduğu anlar göz korkutuyor. Geçenlerde (resmini bulursam atacağım) bir arkadaşım bir kriptoda trendi dibinden yakaladı ve voleyi çok pis vurdu. Benim için kriptolar hala uzak durulması gereken kategoride (D1 ve üzeri grafiklerde belki de mantıklıdır - ama bana uymaz).

Altın grafiğine baktım...Yine bugünkü New York seansına da (6 'ıncı defa) Boğalar damgasını vurdu. Haftalık mum buralarda tamamlanırsa Haftalık grafikteki alım portresi netleşecek. Haftaya güzel bir yerden trende binmek gerek.

Selamlar

Sayfa 45/243 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •