slmlar arkadaşlar uzun zamandır yasaklıydım (forum yönetimini eletirdiğim için 2 yıldır banlanmıştım)....eski dostları görmek güzel insallah göremediklerimizde tekrar yazarda forumun kalitesi yukselir...bu arada herkesin bayramınıda kutluyorum...
slmlar arkadaşlar uzun zamandır yasaklıydım (forum yönetimini eletirdiğim için 2 yıldır banlanmıştım)....eski dostları görmek güzel insallah göremediklerimizde tekrar yazarda forumun kalitesi yukselir...bu arada herkesin bayramınıda kutluyorum...
bayramınız kutlu olsun arkadaşlar..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
bayrama long pozda girdim.nedeni bayramdan sonra endexte bi miktar yukseliş beklememden dolayıdır..haziran ayının başındada bir düzeltme dalgası gelebilir diye düşünüyorum.sonrasında ise bankalar eşliğinde yeni bir ralli gelebilir gibi duruyor ama tabi belli olmaz burası turkiye gerçi dünyanında çivisi çıktı ama neyse hayrlısı
Bir hissenin pay vadelisini elimde tuttuğumda huzursuz hissedip aynı pozisyon büyüklüğünde spotta tutunca daha rahat uyuyor olmamın psikolojisini hiçbir zaman çözemiycem. Sizin fikirleriniz neler bu mevzuda? Parayı spota kilitleyip vioptan bu bahaneyle uzak kalmak mı yoksa viopta az teminatla kontrat acıp serbest bakiyeyle baska islemlere devam etmek midir daha faydalı olan
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi bayramlar abiler.
Yer İmleri