Sayfa 45/1003 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop - XIX

slmlar arkadaşlar uzun zamandır yasaklıydım (forum yönetimini eletirdiğim için 2 yıldır banlanmıştım)....eski dostları görmek güzel insallah göremediklerimizde tekrar yazarda forumun kalitesi yukselir...bu arada herkesin bayramınıda kutluyorum...

bayramınız kutlu olsun arkadaşlar..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

bayrama long pozda girdim.nedeni bayramdan sonra endexte bi miktar yukseliş beklememden dolayıdır..haziran ayının başındada bir düzeltme dalgası gelebilir diye düşünüyorum.sonrasında ise bankalar eşliğinde yeni bir ralli gelebilir gibi duruyor ama tabi belli olmaz burası turkiye gerçi dünyanında çivisi çıktı ama neyse hayrlısı

4. Bir hissenin pay vadelisini elimde tuttuğumda huzursuz hissedip aynı pozisyon büyüklüğünde spotta tutunca daha rahat uyuyor olmamın psikolojisini hiçbir zaman çözemiycem. Sizin fikirleriniz neler bu mevzuda? Parayı spota kilitleyip vioptan bu bahaneyle uzak kalmak mı yoksa viopta az teminatla kontrat acıp serbest bakiyeyle baska islemlere devam etmek midir daha faydalı olan

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bir hissenin pay vadelisini elimde tuttuğumda huzursuz hissedip aynı pozisyon büyüklüğünde spotta tutunca daha rahat uyuyor olmamın psikolojisini hiçbir zaman çözemiycem. Sizin fikirleriniz neler bu mevzuda? Parayı spota kilitleyip vioptan bu bahaneyle uzak kalmak mı yoksa viopta az teminatla kontrat acıp serbest bakiyeyle baska islemlere devam etmek midir daha faydalı olan

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vadelide vade var da ondan

6. İyi bayramlar abiler.

7. cuma gününe garanda long girdim sebebi de çok bariz wolf formasyonun 5.dalgasının tamamlamasıydı. 7.53 ortalama ile garan longu 8.05 hedefli açtım. ders kitaplarına girecek güzellikte tekniği çalıştırdılar. herşey nizami. 7.20 stopum.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Belgeseli seyrederken cep ile mi oynadınız. Sonu yakalamışsınız ama.[emoji1787]
    https://youtu.be/q0hyYWKXF0Q

Sayfa 45/1003 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •